Prest Expert – expertul tau in arta cifrelor

20 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Indiferent daca ai nevoie de un contabil, de un mediator acreditat sau de servicii de audit financiar, firma Prest Expert din Craiova, impreuna cu doamna expert contabil Elena Bojan, iti pot oferi servicii calitative la un pret avantajos. Echipa Prest Expert te ajuta sa economisesti timp si sa nu te mai stresezi cu toate problemele legate de contabilitate si economie, care nu fac parte din pregatirea ta profesionala. Acum te poti ocupa in liniste de conducerea companiei tale, fiind sigur ca Prest Expert iti va tine o buna socoteala!

Alege Prest Expert pentru solutii adecvate nevoilor tale

In momentul in care incepi o afacere, de orice natura, trebuie sa stii ca ai nevoie de un contabil. Daca ai pregatire in acest domeniu si firma ta este una mica, poti sa tii chiar tu contabilitatea. Insa, in momentul in care vrei sa te dezvolti si incepi sa angajezi cat mai mult personal, ai productie, incasari si iesiri, ei bine, in acest caz nu mai poti face fata de unul singur.
Cel mai indicat este sa angajezi pe cineva din exterior, care va vedea situatia firmei, cu o minte mult mai limpede. Desigur, nu poti avea incredere in primul venit, insa poti merge pe recomandari. Iar noi iti recomandam echipa Prest Expert.

Compania Prest Expert isi are sediul in Craiova si ofera solutii in domenii precum contabilitatea, finantele si politica manageriala. Echipa Prest Expert este foarte bine pregatita si face fata oricarei probleme pe care compania ta o poate intampina.

Experienta acumulata, inaltele studii, ofertele personalizate, precum si serviciile numeroase pe care le ofera clientilor sai fac din Prest Expert un partener ideal!

Elena Bojan – expertul tau in contabilitate

Dar pana la urma, ce inseamna contabilitatea? Daca e sa te iei dupa definitia de specialitate s-ar putea sa nu intelegi prea bine cu ce se ocupa aceasta. Deci, contabilitatea nu este decat o stiinta care se ocupa cu numerele. Exact! Sau mai bine zis, o stiinta exacta.

Contabilitatea este o adevarata arta pe care o faci cu pixul si foaia in mana sau, ma rog, cu laptopul in brate, daca e sa redam o imagine cat mai exacta a timpurilor in care traim. Ea, contabilitatea, inregistreaza in ordine cronologica si sistematica tot ceea ce misca intr-o intreprindere si care are legatura cu operatiile financiar-contabile.

Care este obiectul contabilitatii? Acesta este reprezentat de patrimoniul firmei sau mai bine zis, de toate bunurile pe care aceasta le poseda. La baza contabilitatii stau un set de reguli prestabilite, principii si instrumente, iar contabilul nu face decat sa redea situatia clara, asa cum este ea, buna sau rea, a companiei.
Daca ai nevoie de un expert contabil nu ezita sa apelezi la doamna Elena Bojan, care este reprezentantul firmei Prest Expert din Craiova. Indiferent de situatia in care se afla firma ta, Elena Bojan te poate ajuta si-ti poate face lumina printre cifre si operatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram