PRESODRENAJ CU INFRAROSU SLABIRE SANATATE ELIMINAREA STERSULUI

25 octombrie 2016

ABONAMENT PRESODRENAJ CU INFRAROSU 5 SEDINTE - 145 LEI
Presodrenajul cu infrarosu este recomandat, atat persoanelor care au un stil de viata sedentar cat si celor care doresc un mai mare control asupra proprii greutati. Datorita caldurii profunde si intense generate de razele infrarosii este activat procesul de lipoliza, respectiv de ardere a grasimilor.

Tratamentul presoterapie (drenaj limfatic) cu infrarosu solicita din partea organismului o puternica transpiratie, deoarece razele infrarosii actioneaza direct la nivelul tesuturilor si nu extern lor.

Raze infrarosii genereaza caldura direct pe corp, astfel transpiratia provocata este formata din 30% grasimi si toxine, spre deosebire de doar 15% in cazul unei saune obisnuite.

Tratamentul corporal de drenaj limfatic cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura procedura prin care se pierde atat in greutate cat si in centimetri. Tratamentele cu raze infrarosii nu sunt agresive pentru organism, producand rezultate exceptionale atat in materie de slabit cat si pentru sanatatea organismului.

Pe langa pierderea in greutate, printre beneficiile presodrenajului cu raze infrarosii, enumeram: eliminarea si prevenirea celulitei prin diminuarea stratului adipos, reintinerirea organismului prin accelerarea microcirculatiei si a metabolismului, purificarea sangelui, imbunatatirea aspectului pielii, stimularea procesului de vindecare naturala al organismului prin cresterea numarului de celule albe din sange, cresterea rezistentei la boli, reducerea stresului si combaterea insomniei. Mai mult, presoterapia mai este utilizata in ameliorarea flebitei, in fizioterapie, in actiuni de vindecare sau de cicatrizare a tesuturilor si pentru relaxarea organismului.
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la 0733 822 020 sau prin e-mail: [email protected]
Adresa: Bucuresti, sector 3, strada Dristorului nr. 5, intersectia cu bd. Decebal.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram