Premii pe banda rulanta la Rich Girls Studios! Ce model a pus mana pe titlul “Best New Cam Model of the Year – 2019”?

Premii pe banda rulanta la Rich Girls Studios! Ce model a pus mana pe titlul “Best New Cam Model of the Year - 2019”

Succesele se tin lant la Rich Girls Studios! Dupa ce au inceput anul in forta si au castigat cele mai ravnite premii la festivalurile de profil, tinerele au targetat noi trofee pe lista lor de obiective indraznete. Asa se face ca in urma cu doar cateva zile, Cassandra, un model care a debutat in industria de videochat cu primul sau job la Rich Girls, a obtinut “Best New Cam Model of the Year – 2019” in cadrul festivalului Lalexpo ce s-a desfasurat in Columbia.

Surse din interiorul studioului sustin ca multe modele au „atentat” la acest premiu, castigarea lui fiind o rampa de lansare pentru norocoasa care reusea sa puna mana pe el la final. Cum era de asteptat, tot o romanca Rich a fost favorita!

Cocktail irezistibil de sex-appeal, profesionalism si determinare, secretul modelului castigator de la Rich Girls Studios

Daca in alte domenii succesul este un subiect tabu, in videochat este un subiect care se poate concretiza in cel mai scurt timp. Cel mai bun exemplu in acest sens este Cassandra, modelul care inca din prima luna de activitate si-a schimbat garderoba si a reusit sa isi puna bani deoparte pentru visul ei. Determinarea, profesionalismul si increderea in fortele proprii si in echipa care ii indruma pasii in activitatea de model de videochat au facut posibil succesul din Cali!

Primul job ca model de videochat, primul pas catre notorietate

Romania nu duce lipsa de profesii din care se castiga bine, insa nu toate te ajuta sa te faci remarcata si apreciata pentru skill-urile tale personale. Banii substituie, in acele cazuri, atentia asupra abilitatilor tale de comunicare, facandu-te sa pari mai degraba o functionara decat o persoana care isi merita pozitia in cadrul acelui business. Lucrurile stau cu totul altfel in videochat.

„Inainte de Rich nu am colaborat cu alt studio de videochat din Bucuresti, dar am venit aici la recomandarea unei prietene, si ea model. De fel imi plac provocarile, dupa cum se poate vedea si prin stilul personal sunt o fire indrazneata, asa ca am acceptat sa colaborez cu Rich imediat ce mi s-a propus aceasta oferta. Acum, iata-ma, am castigat premiul <<Best New Cam Model of the Year>> editia 2019 si sunt efectiv magulita” a declarat Cassandra la primirea vestii ca este preferata in cadrul festivalului Lalexpo.

La Rich Girls Studios, modelele noi calca pe urmele celor cu experienta

Si, nu, nu este un adevar universal – valabil. Exista si domenii in care persoanele care debuteaza nu calca pe urmele celor la pozitia carora aspira, cum de altfel nici nu urmeaza indicatiile trainerilor. Videochatul este, insa, un domeniu in care totul se invata si ti se ofera deschidere inca de cand pasesti pragul studioului ca potential model sau actual model cu experienta. Titlul obtinut de Cassandra este cel mai relevant exemplu ca disciplina si ambitia te pot ajuta sa atingi performanta in cel mai scurt timp, timp care la Rich se calculeaza in luni, nu in ani, ca in alte domenii. Daca in urma cu nici un an, era o necunoscuta in Romania, acum studiourile din Columbia vorbesc despre ea si debutul sau exploziv in cadrul studioului de videochat Rich Girls din Bucuresti.

Premiile sunt atrase ca un magnet de Rich Girls Studios! Cassandra, unul dintre cele mai noi modele de videochat din echipa Rich, a obtinut in cadrul Lalexpo, festivalul organizat la Cali, Columbia, premiul „Best New Cam Model of the Year” editia 2019. Modelul intentioneaza sa continue colaborarea cu Rich Girls si sa investeasca in dezvoltarea sa personala si profesionala in vederea imbunatatirii skill-urilor pe care le detine. In prezent, aceasta si-a investit banii in garderoba si o masina de lux, insa planuieste sa isi achizitioneze si un imobil pe finalul acestui an.