Premii de design pentru M6 si M6 COMFORT

La competitiile din 2011, OMRON Healthcare Co. a primit distinctiile iF Product Design Award si Universal Design Award pentru monitoarele de tensiune arteriala Omron M6 si Omron M6 Comfort.

Premiul pentru design iF Product Award, oferit de International Forum Design GmbH din Hannover este unul din cele mai importante premii pentru design din lume. Produsele sunt evaluate conform unor criterii ca unicitatea, inovatia, aparenta estetica, utilitatea, conformitatea cu cerintele de mediu, performanta, calitatea si pretul. La competitia din acest an au participat 2756 de produse din 43 de tari, din care 993 au primit premii. Premiile Universal Design, gazduite de Asociatia Universala de Design, evalueaza claritatea, flexibilitatea, siguranta, manevrabilitatea si costul produselor.

Odata cu cresterea numarului de boli legate de stilul de viata si odata cu monitorizarea regulata a acestora, Omron si-a propus sa satisfaca cerintele clientilor prin furnizarea de produse de ingrijire caracterizate prin acuratete, confort si design atractiv. Omron Healthcare a primit premiul iF Product Design cinci ani consecutiv, incepand cu 2007, iar premiul Universal Design Awards cinci ani consecutiv, din 2008.

Seria premiata M6 care are tehnologia OMRON Intellisense™ are diverse atribute, special proiectate pentru o monitorizare confortabila si corecta a tensiunii arteriale. Sub forma de manseta care se infasoara, tensiometrul are un display cu un symbol care confirma daca manseta a fost infasurata suficient de stramt.

Sistemul integrat de control al presiunii permite o viteza si presiune optime, astfel asigurand masuratori confortabile, in timp ce sistemul dual check elimina orice dubiu de citire incorecta si asigura utilizatorul de rezultate exacte prin doi senzori.

Pentru a ajuta utilizatorii in interpretarea rezultatelor, un indicator de nivel al tensiunii arteriale indica daca rezultatele sunt in intervalele recomandate de Asociatia Mondiala a Sanatatii. In plus, modelul M6 Comfort vine cu o manseta unica adaptabila bratelor de marime medie si mare, fiind astfel confortabil si usor de manevrat. Ambele tensiometre sunt validate clinic.

In viitor OMRON Healthcare va continua sa abordeze dezvoltarea de produs din perspectiva utilizatorilor, concentrandu-se pe acuratele, manevrabilitate si design.

Produsul Omron M6 Comfort poate fi comandat AICI