Prelungire termen inscriere Concurs EuropAffiche

10 ianuarie 2013

10 ianuarie 2012, Timisoara

Se prelungeste termenul de inscriere la cea de-a doua editie a concursului de creatie EuropAffiche in Romania, pana in 21 ianuarie a.c. Concursul se adreseaza tinerilor cu dizabilitati intelectuale, cu varsta peste 14 ani si este organizat de Fundatia “Pentru Voi”, la initiativa Fundatiei The Jerome Lejeune din Franta.

Concursul din acest an isi propune realizarea de catre persoanele cu dizabilitati intelectuale a unui afis cu tema „Sa descoperim impreuna Europa si capitalele ei!”. Tinerii cu dizabilitati intelectuale se vor implica astfel intr-o activitate de creatie, pentru a le pune in valoare potentialul artistic si capacitatea de exprimare. Se doreste descoperirea Europei prin intermediul hartii, a tarilor si capitalelor ei, precum si a asemanarilor si diferentelor dintre acestea si propria tara.

Echipele participante in concurs vor crea un poster care va cuprinde date despre capitala tarii pe care o reprezinta si alte doua capitale europene alese de ei. Fiecare echipa participanta in concurs va fi compusa din maxim 4 persoane cu dizabilitati intelectuale si 2 insotitori. Se va accepta participarea a 5 echipe, urmarind criteriul „primul venit primul servit”.

Concursul va avea loc la Timisoara in data de 9 mai, cand fiecare echipa isi va prezenta afisul. Juriul va decide cine va lua premiul cel mare, care consta in organizarea unei vizite la Parlamentul Europei, unde aceasta va prezenta posterul castigator.

Detalii concurs

-- Inscrierile in concurs se fac trimitand formularul electronic completat la adresa [email protected], pana cel tarziu la data de 21 ianuarie

-- fiecare echipa isi va acoperi cheltuielile de transport la Timisoara

-- organizatorii vor asigura cazarea si masa pentru echipele prezente in concurs

Pentru mai multe detalii vezi atasat prezentarea detaliata a concursului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram