Pregatim un Craciun Neaoș

7 decembrie 2015

Astfel, vă propunem să creăm împreună povestea Crăciunului într-un stil neaoș, original. De-a lungul celor 3 zile puteți lua parte la un concert de colinde, ateliere creative pentru copii, expoziții de produse și alte surprize.

Evenimentul va debuta Duminică, 13 Decembrie, ora 14:30, cu un concert de colinde susținut de corul “Flori si Stele”, dirijor Carmen Stoica. Concertul este urmat de lansarea brandului Design Neaoș, cu începere de la ora 16:00.

Pentru a vă sprijini în pregătirea Crăciunului, vă propunem creații unicat sau în serie mică, potrivite pentru cadouri speciale pentru cei dragi. Puteți alege între corpuri de iluminat, clopoţei, candele, vase pentru aromoterapie, suport pentru lumânări, gravuri, picturi decorative care să creeze un spațiu prietenos, potrivit pentru seri de neuitat.

Vă așteptăm așadar, începând cu data de 13 Decembrie 2015, la adresa: Ion Bogdan Nr. 2 A, Sector 1, București (între Perla și Piața Romană) pentru a pregăti împreună un Crăciun Neoaș. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați site-ul nostru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram