fbpx

Pregatim pentru tine cele mai bune gemuri

Oricand vrei sa pregatesti cele mai bune deserturi, sa mananci o felie de paine cu dulceata sau sa iti umpli camara pentru iarna, Duro este exact ce ai nevoie. Ti-e pofta de ceva dulce, natural? Duro iti vine in intampinare cu gemuri, marmalade, filling-uri termostabile din cele mai diverse fructe, de cea mai buna calitate. Daca vrei sa mancanci dulceata si gem ca la mama acasa si sa iti umpli camara, te invitam in orice mare lant de magazine sa iti alegi gemurile pentru patiserie de la Duro.

Am pornit ca o familie si ne place sa consideram ca am ramas o famile insa cu un arbore genealogic mult mai vast si asta multumita cooperarii armonioase cu angajatii nostri care ne-au onorat cu fidelitatea si implicarea lor. Valorile dupa care functionam sunt: pasiune, durabilitate, seriozitate, calitate. La Duro vei gasi unele dintre cele mai bune gemuri pentru patiserie, pe care le puteti savura ca atare, sau folosi in prajituri, torturi, cornulete si multe alte bunatati. Daca iti e pofta de ceva dulce, fara conservanti si potentiatori de aroma te invitam sa incerci gemurile pentru patiserie de la Duro.

Intra pe site-ul de prezentare Duro, vezi cu ce bunatati ne laudam si cauta-ne la distribuitori agreati din fiecare judet sau in marile lanturi de magazine.