Pregateste ti silueta pentru vara cu Thermage

4 mai 2016

Indiferent ca ne referim la zona ochilor, buzelor, gat, decolteu, brate, abdomen, coapse sau la celulita de pe picioare, Thermage este raspunsul principalelor probleme cu care se confrunta o femeie, fiind considerat inovatia mileniului in materie de proceduri estetice non-invazive.
Cum functioneaza Thermage
Utilizand tehnologia NASA pe baza de radiofrecventa, procedura cu renume international a sculptat, de-a lungul anilor, corpul multor vedete de la Hollywood. Thermage stimuleaza procesul natural de reinnoire a pielii, ceea ce duce la intinderea colagenului existent si producerea de colagen nou, transformand radical aspectul pielii, redandu-i fermitatea si elasticitatea.
“Se incepe prin alegerea zonei de tratament, marcarea vectorilor de tensiune cu hartie de tatuaj si aplicarea emisiei de radiofrecventa. Secretul consta in utilizarea radiofrecventei pentru a incalzi straturile adanci ale pielii, in vreme ce suprafata acesteia este racita si pastrata intacta in timpul procedurii. Astfel este stimulat procesul natural de reinnoire a pielii, iar semnele vizibile ale imbatranirii sunt eliminate. Dupa efectuarea terapiei se poate observa o roseata la nivelul zonelor lucrate, insa aceasta dispare in cel mult 24 de ore. O singură sedinta ofera rezultate ce se mentin pe o durata de timp de la 3 la 5 ani”, explica Valentina Boboc, medic primar medicina generala si coordonator al sectiei anti-ageing si de remodelare corporala din cadrul MIKO.
Ce aduce nou aceasta metoda
Procedura implica utilizarea unui dispozitiv de tratament care este personalizat pentru fiecare pacient. Conceput pentru a fi folosit in mod targetat pe zonele cu probleme, Thermage este o metoda eficienta de a elimina celulita, corecteaza semnele vizibile ale imbatranirii si tonifiaza pielea, redandu-i aspectul tanar si inlocuind cu success liftingul chirugical. In plus, este Aprobat de FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite.

Terapia cu radiofrecvente versus lifting chirurgical
Thermage realizeaza un adevarat lifting nechirurgical, redand fermitatea si conturul pielii din zonele in care aceasta si-a pierdut elasticitatea, precum intreaga fata, buzele, zona ochilor, mainile, bratele sau abdomenul si trateaza coapsele si fesele, unde celulita se intaleaza foarte usor, ajutand la eliminarea completa a acesteia. Aceasta procedura reintinereste pielea, actionand pe toate tipurile de piele, indiferent de culoare, si poate trata intreaga fata sau numai parti specifice. De asemenea, contureaza corpul si reface intr-un grad avansat pielea abdominala dupa nastere.
Spre deosebire de liftingul chirurgical, Thermage nu implica riscuri, cicatrici, nu este dureros si nu necesita anestezie sau pregatire. De obicei, roseata dispare chiar dupa primele cateva minute dupa finalizarea procedurii, iar rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima luna, acestea imbunatatindu-se considerabil in urmatoarele 6 luni.

Despre MIKO
MIKO este un brand cunoscut in domeniul frumusetii, al terapiilor anti-ageing si al intretinerii corporale. Cu 3 locatii deschise (Miko Med, Miko Palace, Miko Class,) si o cafenea proprie (Miko Cafe), MIKO ofera peste 15 specialitatii medicale dedicate intretinerii sanatatii, terapii anti-ageing si de remodelare corporala, dar si servicii de coafura, dermato-cosmetica si intretinere corporala, venind in intampinarea pacientilor cu cele mai avansate metode de si terapie, multe dintre acestea unice in Romania: Thermage, Ultrashape sau Cellu M6 Integral.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram