Pregateste-ti curtea de vara

20 mai 2020
Autor:
IzzyReduceri

Vara asta poti petrece timp de calitate in curtea casei tale. Iti doresti un decor elegant si plin de vitalitate? Iti recomandam un mic proiect de amenajare a spatiului pentru a obtine un colt de rai la tine in gradina.

O gradina mica nu poate contine multe plante decorative sau flori. Cu ajutorul unor trucuri de peisagistica poti mari spatiul de folosinta din curtea ta.

Solutia noastra presupune construirea unor etaje pe verticala in jurul gardului curtii tale. Cu ajutorul unor “sleepers” – Traverse de lemn poti mari suprafata de gradinarit.

Traversele de lemn de esenta tare au o rezistenta aparte. Din acest motiv sunt foarte populare in lucrarile de peisagistica. Tari precum Marea Britanie sau Irlanda sunt cunoscute pentru folosirea de sleepers in modernizarea spatiilor verzi.

 Vara  aceasta - Construim pe verticala

Curtea casei tale poate castiga marime daca folositi imaginatia. Expertii in peisagistica si décor al spatiilor verzi recomanda utilizarea pieselor de lemn masiv pentru a incadra sau delimita spatiile.

O traversa de lemn poate aduce sustinere, rezista la umiditate si suporta temperaturile extreme (vara – iarna). Lucrezi o singura data terasa si treptele din curtea casei tale sit e poti bucura ani de zile.

Traversele pot fi folosite noi sau vechi. Desi suna ciudat sa folosim traverse vechie, nu este nimic rau in aceasta practica. Atunci cand modernizam calea ferata si sunt inlaturate traversele vechi, rezulta o cantitate de traverse second hand. Folosite a doua oara in gradinarit sau design acele traverse aduc plus valoare.

Rezistenta pentru caile ferate este una critica. Orice traversa care da semne de crapaturi este inlocuita pentru binele pasagerilor si a marfurilor. Insa, in gradina, greutatea la care sunt supuse traversele din lemn este mult mai mica decat presiunea si greutatea trenurilor.

 Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

 

traverse de lemn

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram