Praktiker lanseaza o noua campanie promotionala cu peste 100 000 premii in vouchere de combustibil LUKOIL

19 mai 2015

Clientii Praktiker care fac cumparaturi de cel putin 500 lei pe un singur bon de casa, primesc 4 vouchere de combustibil in valoare totala de 40 de lei. Campania se deruleaza pana pe 31 mai 2015, in toate cele 28 de magazine Praktiker din Bucuresti si din tara.

“Prin aceasta campanie promotionala, dorim sa rasplatim clientii Praktiker si sa le oferim premii atractive. Campania are la baza un mecanism simplu, practic. Astfel, in baza cumparaturilor efectuate, clientii nostri primesc vouchere de combustibil, valabile in benzinariile LUKOIL de pe teritoriul Romaniei. Este o campanie cu notorietate pentru Praktiker Romania, s-a bucurat si in trecut de succes si avem chiar clienti care ne-au solicitat reiterarea acestei campanii”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Voucherele de combustibil pot fi folosite pana la data de 30 septembrie 2016, pentru orice tip de carburant din oferta Lukoil. Valoarea unui voucher nu poate fi segmentata fiind acceptat la o singura alimentare, fara a exista posibilitatea ca detinatorul sau sa primeasca rest in bani la suma inscrisa pe acesta.

Premiile din aceasta campanie nu pot fi cumulate cu alte beneficii pe care clientul le poate obtine in cadrul magazinelor Praktiker, de exemplu reducerile pentru clientii fideli. Acestia din urma vor trebui sa aleaga intre avantajele cardului de fidelitate si voucherul de combustibil.*

*Regulamentul integral al campaniei este disponibil in magazine sau pe site-ul companiei Praktiker

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram