Povestea Palatului de Clestar prinde viata la Taj Restaurant

4 octombrie 2012

Si o data cu prima ei iesire in lume, va grai prin glasul romancierului care a visat la ea cativa ani si ii va purta pe clientii Taj Restaurant intr-o incursiune cu iz de basm indian. Adelina Patrichi va dezbate pe larg subiectul de anvergura al operei ”Palatul de clestar”, de Amitav GHOSH, impreuna cu scriitori si jurnalisti, pentru ca iubitorii de literatura indiana sa devina protagonistii unei demonstratii de rafinament, istorie si arta, intr-o forma neconventionala.
Despre firul epic al cartii am putea spune multe, dar nu ar insemna nimic fara o scurta descriere incitanta: ”Trei tari. Trei generatii. 600 de pagini de exotism si istorie... Milioane de cititori”. La fel de incitante sunt si recenziile pe care le-a primit din partea unor publicatii veritabile emitatoare de opinii in domeniu: ”Plamadit din feerie si amaraciune... Basmul se ia la tranta cu istoria, miraculosul vireaza spre reportajul politic...” (L’Express, Franta), ”Un Doctor Jivago al Orientului Indepartat” (The Independent), ”O saga inrudita cu romanul rusesc din secolul al XIX-lea” (Los Angeles Times), ”O epopee navalnica despre un tinut uitat” (Outlook Magazin).
Taj Restaurant reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram