Povestea lui Schwartz Dorian Sam si a clinicilor Romgermed

19 decembrie 2018
Autor:
Suits Advertising

Schwartz Dorian Sam a reusit sa ofere in cei peste 15 ani de existenta servicii de consultatii, medicina muncii, investigatii clinice, analiza de laborator si investigatii clinice.

Schwartz Dorian Sam a deschis in clinica Romgermed 1999 si a continuat permanent sa se dezvolte si asa a devenit unul dintre importantii jucatori din domeniul medical. Calitatea superioara este data de faptul ca Romgermed a reusit sa faca investitii continue in domeniul medicinei.

Clinicile sale sunt unele dintre cele mai importante din sectorul medical privat in cei peste 15 ani si peste 14 clinici deschise in toata tara. Acestea ofera si ambulante care asigura asistenta medicala de interventii si urgente, fiind dedicata exclusiv pacientilor si partenerilor. Ambulantele sunt la dispozitia clientului non-stop, la numarul de urgenta Romgermed 021 9602.

Serviciile de la Romgermed se pot deconta total de CNAS (Casa Nationala de Asigurari de Sanatate). Romgermed, prin investitiile masive au reusit sa ajunga lider de piata in acest segment. Pentru ca Romgermed ofera o calitate extrem de ridicata al serviciilor, de aceea a ajuns in prezent la 150.000 de pacienti pe an.

La clinicile Romgermed se fac 800 de analize si de tipuri, lucru care se datoreaza in mare parte doar faptului ca Romgermed a reusit sa investeasca in continuu in toti anii de cand sunt pe piata in aparatura de ultima generatie.

Clinicii Romgermed avantaje:

  • Capacitate de lucru sporita
  • Timp de executie scurtat al analizelor
  • Preturi reduse

Avantajele clinicii Romgermed fata de competitori:

  • Sistem de management al calitatii care se dezvolta in permanenta
  • Sistem logistic foarte performant pentru a se reusi sa se transporte probele biologice cu propiile masini.
  • Sistem informatic integrat. Sistemul permite pastrarea confidentiala a datelor.

La clinicile Romgermed au o echipa medicala de top care este formata din speciliasti foarte tineri si extrem de motivati. Peste 500 de specialisti (biochimisti, medici, asistenti de laborator) care isi dedica absolut fiecare zi si fiecare ora in clinicile Romgermed.

Obiectivele pe care Schwartz Dorian Sam si le-a propus:

  • Valori €- Clinicile RomGerMed isi ghideaza activitatea dupa: accesibilitate, siguranta, integritate, disponibilitate si eficienta.
  • Misiune - Clinicile RomGerMed doresc sa ofere zilnic servicii medicale extrem de accesibile si la standarde de calitate.
  • Viziune - Clinicile RomGerMed doresc sa ofere o grija deosebita fiecarui pacient in parte.

100% profesionalism

Schwartz Dorian Sam este sinonim cu increderea, seriozitatea si dedicatia cu care isi trateaza fiecare persoana, respectarea angajamentelor si rezolvarea tuturor solicitarilor si seriozitatea cu care trateaza fiecare persoana

Mai mult informatii despre Schwartz Dorian Sam gasiti in articolele de mai jos:

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram