Popi metalici pentru ca proiectele tale sa fie un adevarat succes

POPI METALICI

De-a lungul timpului domeniul constructiilor s-a diversificat. Au aparut inovatii tehnologice, noi tehnici de utilizare a materialelor, noi metode pentru a concepe si utiliza materiale de constructii si multe altele. In special atunci cand vine vorba despre constructia de cladiri noi, acestea au caracteristicile proprii. In consecinta trebuie utilizate materiale si echipamente specifice.

Numitorul comun pe care il au toate constructiile este utilizarea de popi metalici, elemente care se utilizeaza pentru sustinerea temporara a diferitelor tipuri de cofrare, a planseelor si chiar a peretilor. In concluzie, acesti popi metalici ajuta la sustinere si ca materialele aplicate pe anumite suprafete sa aiba timpul si sustinerea necesare pentru a se usca. Astfel se obtine o eficienta mult mai mare in realizarea etapelor pe care le presupune constructia respectiva, indiferent de complexitatea pe care o presupune.

Descoperiti o gama variata si diversificata de popi metalici

In catalogul nostru de produse, veti putea regasi popi metalici cu placa, cu teu, cu filet exterior, tragere – impingere, trepied pentru popi metalici, furca ,,U” pentru popi metalici, furca reglabila, clema de prindere, furca cu deblocare rapida. Fiecare dintre aceste produse are caracteristicile proprii pe care le puteti consulta pe site-ul nostru.

Acesti popi metalici sunt esentiali pentru orice tip de constructie, asadar, nici un profesionist nu le exclude de pe lista de achizitii. Se gasesc in diverse marimi si dimensiuni, astfel ca, indiferent de cerintele pe care le are o anumita constructie, acestia sunt extrem de eficienti pentru orice tip de constructie.

O caracteristica importanta si demna de luat in considerare este diversitatea marimilor si dimensiunilor facand posibila utilizarea lor intr-o varietate de stiluri si tipuri de constructii. Avand un invelis zincat asigura o protectie eficienta impotriva intemperiilor si ridica la cote superioare calitatea acestor popi metalici. Exista si posibilitatea de inchiriere popi metalici ceea ce usureaza cu mult bugetul alocat pentru proiectele de constructii. Astfel, singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este sa le inapoiati in stare excelenta.

Daca le comandati si pentru a le utiliza ulterior la alte proiecte viitoare, trebuie sa stiti ca acesti popi metalici au o durata de viata destul de ridicata iar posibilitatea de a le folosi din nou este crescuta si nu afecteaza calitatea constructiei.

Schele Metal solutia ideala pentru achizitia de popi metalici

Indiferent daca alegeti sa cumparati sau sa inchiriati popi metalici, trebuie sa admiteti ca sunt componente esentiale pentru orice proiect de constructii, asadar, pentru a face o alegere cat mai buna apelati cu cea mai mare incredere la compania Schele Metal unde veti putea sa gasiti o gama variata de popi metalici si o multime de alte produse menite sa usureze procesul de constructie al cladirilor.

Toate acestea dar si mai multe informatii puteti sa gasiti pe site-ul oficial al firmei www.schele-metal.ro. Specialistii companiei sunt pregatiti oricand sa va raspunda la intrebari si sa va ofere toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie. Astfel, toate proiectele dumneavoastra se vor putea materializa in timp util cu ajutorul unor elemente de constructii de inalta calitate si la preturi deosebit de avantajoase.

CONTACT:

Adresa: Paulesti, Jud. Prahova

Telefon: 0724.375.411 | 0730.494.351

E-mail: office@schele-metal.ro