Points of You™ November Dream: Urban Pause 2015

19 noiembrie 2015

Șirul evenimentelor a început pe 3 noiembrie cu workshop-ul Descoperă de ce ți se potrivește și ție de minune Points of You™, o întâlnire experimentală susținută de co-fondatoarea Points of You™ - Efrat Shani. În cadrul acesteia, participanții au experimentat o metodă inovatoare de realizare a unui exercițiu de introspecție, într-un mod neașteptat, dar precis. A urmat Trainer Certification Program în care cei înscriși, alături de facilitatorii Efrat Shani și Country Leaders Oana și Adrian Niculae, au făcut un studiu experimental al metodei și al tehnicilor de facilitare și au primit acces la experiența comunității internaționale de traineri Points of You™.

Cei care și-au dorit să facă parte din comunitatea practicienilor Points of You™ din România, s-au înscris la Certified Points of You™ Train The Trainer susținut Efrat Shani și Yaron Golan. Workshop-ul a fost dedicat psihologilor, trainerilor, formatorilor, coach-erilor și specialiștilor în resurse umane care și-au dorit să aducă o notă creativă în activitatea lor profesională atât în sesiuni unu-la-unu, cât și în cele de grup.

Punctul culminant al November Dream 2015 a fost creat de Conferința internațională Points of You™, în care cei prezenți au avut șansa de a participa la peste 20 de workshop-uri facilitate de către traineri certificați din peste 16 țări și la lansarea instrumentelor Points of You™ în limba română. Găzduită de Efrat Shani și Yaron Golan, conferința le-a oferit celor prezenți diferite abordări ale metodei Points of You™ și modalități creative de folosire a instrumentelor de dezvoltare personală.

Despre Pauza Urbană 2015, Yaron Golan ne-a declarat: „November Dream este un vis devenit realitate. Ne bucurăm de fiecare moment alături de participanții veniți din toată lumea: Spania, Lituania, SUA, Italia, Africa. Am ales să îl facem aici, în România, alături de partenerii noștri Adrian și Oana Niculae deoarece credem că este o oportunitate minunată pentru întregul trib (Points of You™) de a veni și de a vedea ce treabă grozavă fac cei doi în România.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram