Poenari lansează noua colecție de stilouri Alpha 25

26 mai 2021
Autor:
PROGZEE

În această primăvară Poenari a lansat o nouă colecție de stilouri denumită: Alpha 25. Stilourile din această colecție au fost create in spiritul rafinamentului, eleganței și pasiunii pentru scris.

Proiectate cu măiestrie și excelență, aceste stilouri vor impresiona prin aspectul remarcabil și finisajul impecabil. Împodobite manual, din cele mai bune materiale, stilourile din această colecție sunt accesoriul de birou perfect pentru acele documente importante care necesită finețea netedă pe care o poate furniza doar un stilou de lux.

Stim cât de important este să ne alegem cuvintele cu atenție, acest lucru este valabil și pentru instrumentele noastre de scris. Fie că este vorba de o utilizare oficială, sau pentru uzul în timpul liber, un stilou bun trebuie să ofere ușurință în utilizare, durabilitate și încrederea că scrii cu un instrument de scris de calitate.

Stilourile Poenari din colecția Alpha 25 sunt mai mult decât instrumente de scris menite pentru uzul de zi cu zi, design-ul unic și calitatea materialellor le ridică la rangul de accesorii de lux. În mediul profesional, un astfel de stilou poate deveni un simbol al statutului și o promisiune a devotamentului. În acest sens, președinții nu semnează tratate cu pixul, ci cu stilouri de calitate.

Colecția Alpha 25 vă introduce o nouă gamă de stilouri confecționate manual din lemn, rășină acrilică și materiale prețioase precum aurul. Modelele aparte din această colecție nu respectă tiparele obișnuite și aduc un nivel ridicat de funcționalitate, ce va impresiona toți iubitorii de frumos.

În continuare vă vom prezenta câteva din stilourile colecției Alpha 25:

Stiloul Alpha 25 Sunset

Alpha 25 Sunset este un stilou dedicat oferirii unei experiențe deosebite a scrisului. Acest stilou se remarcă prin ușurința scrisului și alunecarea ușoară pe hârtie, date de penița fiabilă și materialele mult mai ușoare folosite în fabricare.

Corpul stiloului este realizat din rășină acrilică a cărei culori variază între maro, galben și negru, asemenea unui apus de soare.

Stiloul Alpha 25 Floral

După cum sugerează și numele stiloului, vă puteți aștepta la un stilou cu un corp în culori vii, feminine, de roz și lila combinate cu inserții metalice aurii. Design-ul bine realizat asigură o senzație ușoară asupra mâinilor cu un corp neted care nu reprezintă o povară pentru degete.

Astfel, acest stilou poate fi accesoriul ideal pentru o femeie independentă, ce știe că detaliile fac diferența și iubește eleganța și rafinamentul.

Stiloul Alpha 25 Magical Red

Acest stilou vine cu fiabilitatea obișnuită a instrumentelor de scris Poenari. Din acest motiv, penița confecționată din oțel, cu vârf de iridiu este disponibilă în trei variante de grosime a scrisului, perfectă pentru orice stil de scris doriți să abordați.

Cele trei variante de grosime sunt: tip F ( cu scris subțire de 0,5 mm, tip M ( cu scris de grosime medie, de 0,6-0,7 mm) și tip B ( cel mai gros scris, de 0,8 mm).

În ceea ce privește aspectul stiloului, rășina acrilică din care este facut corpul îmbină roșul aprins cu negrul și accentele metalice aurii.

Dacă v-am facut curioși puteți accesa magazinul online www.poenari.ro pentru a descoperi întreaga colecție de stilouri Alpha 25.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram