Ploiesti Shopping City se pregateste de Paste: „Vanatoarea de oua” spectacol marca Palatul Copiilor si Targul de turism Expo Vacanta

4 aprilie 2014

Ploiesti Shopping City se pregateste de sarbatoare si lanseaza Campania de Paste, cu evenimente speciale si promotii dedicate. Astfel, micutii ploiesteni sunt invitati sa ia parte la o traditie de Paste ce are loc in fiecare an, in intreaga lume: „Vanatoarea de oua”! Aceasta va avea loc pe Terasa Ploiesti Shopping City, sambata, 5 aprilie. In plus, organizatorii au pregatit pentru cei mici premii surpriza si un spectacol marca Palatul Copiilor din Ploiesti. In tot acest timp, cei ce trec pragul centrului comercial pot descoperi cele mai bune oferte de calatorii in cadrul Targul de turism Expo Vacanta 2014.
Copiii ies la vanatoare de oua colorate
Ploiesti Shopping City ii asteapta pe cei mici la „Vanatoarea de oua”, unde acestia vor avea parte de distractie alaturi de Iepurasi si de cadouri surpriza. Copiii vor primi indicii de la Iepuras si vor fi indrumati in parcurgerea traseului cu obstacole pentru a gasi cat mai multe oua colorate. La sfarsit, toti copiii vor fi rasplatiti cu dulciuri. In plus, atmosfera de sarbatoare va fi intregita de spectacolul oferit de Palatul Copiilor din Ploiesti care va aduce in fata vizitatorilor momente de muzica, dans si teatru. Activitatile vor avea loc sambata, 5 aprilie, incepand cu ora 14:00 pe Terasa Ploiesti Shopping City.
Idei pentru vacanta de Paste
In perioada 4 – 6 aprilie, Ploiesti Shopping City impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova organizeaza Targul de turism Expo Vacanta 2014 aflat la cea de–a VII –a editie. Cei care isi doresc sa petreaca Pastele intr-un loc deosebit alaturi de cei dragi sau sa isi planifice vacanta de vara vor gasi aici oferte speciale din orice destinatie din strainatate sau din tara. Targul poate fi vizitat intre orele 10:00 si 22:00.
Premii instant la tombola de Paste
Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor avea parte in aceasta perioada si de o tombola speciala de Paste cu premii instant. Clientii pot participa pana pe 27 aprilie prin cumparaturi de minim 200 de lei in oricare din magazinele din Ploiesti Shopping City.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram