Ploiesti Shopping City sarbatoreste primavara: Ateliere Creative pentru Copii Targ de Martisor si Fashion amp; Beauty Corner

27 februarie 2014

: Martisorul aduce la Ploiesti Shopping City evenimente speciale dedicate primaverii si cadouri surpriza pentru vizitatori. Astfel, in perioada 1 – 2 martie, copiii vor fi initiati in arta martisoarelor handmade prin atelierele de creatie. Femeile vor avea parte de zile pline de rasfat, cu sedinte de infrumusetare si seminarii de moda si stil, in cadrul Fashion & Beauty Corner. In plus, cei care sunt in cautarea Martisorului perfect, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Targului de Martisor, desfasurat pana pe 2 martie.

Martisoare handmade create de cei mici

Ploiesti Shopping City pregateste o experienta unica pentru cei mici si organizeaza ateliere de creatie unde copiii, cu ajutorul celor mai iscusiti indrumatori, vor invata sa creeze martisoare handmade. Organizatorii au pregatit pentru micuti si alte activitati, precum face painting si modelaj baloane. La ateliere, copiii pot merge in perioada 1 – 2 martie si 8-9 martie intre orele 12:00 – 20:00.

Rasfat de primavara la Fashion & Beauty Corner

In cadrul Fashion & Beauty Corner, clientele Ploiesti Shopping City vor fi rasfatate de cei mai buni profesionisti cu sesiuni gratuite de machiaj, coafura, manichiura, dar si cu premii surpriza. Mai mult, ele vor avea ocazia sa intalneasca specialisti care le vor impartasi cele mai bune sfaturi de alimentatie si sport, putand urmari si demonstratii de antrenamente fizice, precum spinning si kangoo jumps. Cei ce trec in weekend pragul centrului comercial Ploiesti Shopping City vor putea admira si prezentari de moda, atat pentru femei, cat si pentru copii, si vor afla de la cei mai buni consilieri care sunt noile tendinte de stil din sezonul primavara – vara 2014. Zona de rasfat este deschisa vizitatorilor in perioada 1 – 2 martie, intre orele 14:00 – 21:00.

Ploiesti Shopping City gazduieste si Targul de Martisor, unde cei care isi doresc sa aleaga Martisorul perfect pentru cineva drag vor putea alege din oferta bogata de modele inedite, de la cele clasice pana la cele lucrate manual, dar si martisoare dulci precum bomboane fine sau alte sortimente de ciocolata. Targul poate fi vizitat zilnic pana pe 2 martie, intre orele 10:00 – 22:00.

Partener: Bibi Vacanta Travel Shopping Center

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram