Platforma Fivekeep - transparenta si profesionalism in recrutare

9 decembrie 2020
Autor:
SC ClickBrainiacs Marketing Solutions SRL

Atunci cand intr-o firma apar locuri de munca vacante, maratonul pentru a gasi candidatii ideali se poate dovedi a fi unul aprig si stresant, insa nu si daca ai alaturi de tine un sprijin de nadejde, asa cum este platforma Fivekeep. Proaspat aparuta pe piata tehnologica din Romania, platforma Fivekeep vine in intampinarea nevoilor tuturor angajatorilor, dar mai ales a proprietarilor de  IMM-urilor, dandu-le posibilitatea de a-si putea gasi angajatii ideali pentru locurile de munca vacante dintr-o firma, fie mai mica sau mai mare.

Daca intr-o companie mare, unde personalul este numeros, gasim un departament de resurse umane a carui menire este de a recruta cei mai potriviti candidati, in cazul firmelor mici, lucrurile capata o alta nuanta, iar asta pentru ca acestea nu dispun neaparat de o persoana care sa se ocupe strict de acest aspect al recrutarii. Prin urmare, obiectivul principal pe care si l-a propus aceasta platforma de recrutare virtuala, Fivekeep, este de a-i ajuta pe angajatori sa poate tinti numai persoanele care corespund nevoilor pe care firma le are, dar si de a fi pe masura asteptarilor intregului colectiv. Acest aspect este deosebit de important pentru ca riscurile de a angaja persoane incompatibile cu functia sa fie diminuat.

Mai usor de recrutat

De cele mai multe ori, in cazul firmelor mici, recrutarea o poate face oricine din insititutia respectiva, invitand mai multe persoane pentru etapa de intervievare si selectandu-se una  singura la final, considerata a fi cea mai potrivita. Ei bine, acest proces poate fi unul riscant, consumator de timp si ineficient. De cele mai multe ori, se pierde resursa temporala in vederea identificarii candidatului ideal, iar stresul de a aduce in companie persoana potrivita se amplifica dupa fiecare interviu esuat. Am putea preveni astfel de situatii apeland la serviciile de recrutare virtuala pe care le pune la dispozitia angajatorilor platforma Fivekeep.

Un software bine pus la punct

Platforma Fivekeep functioneaza dupa algoritmi si criterii de selectie a candidatilor la cele mai inalte standarde. Astfel, angajatorii pun la dispozitia platformei adresele de e-mail ale candidatilor, urmand ca CV-urile depuse sa fie analizate si evaluate rapid, determinand finalmente care sunt cei mai potriviti candidati pentru posturile vacante si relevand un grad de compatibilitate, care trebuie sa fie cat mai mare. Daca acest grad de compatibilitate este unul considerabil, posibilitatea ca persoana care il obtine sa fie programata pentru un viitor interviu este destul de mare.

Gaseste un loc de munca

In plus, platforma Fivekeep nu se adreseaza doar angajatorilor, ci si persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca urgent. Astfel, oricine isi poate crea un cont si, ulterior, sa isi incarce CV-ul pentru ca sansele de a-si gasi un job sa creasca vertiginos. Platforma Fivekeep functioneaza in regim non-stop, asa ca, poti apela in orice moment la ajutorul pe care ti-l poate oferi acest mijloc de recrutare online eficient, rapid si accesibil oricui.

Atat ca angajator, cat si ca viitor angajat, te poti baza oricand pe priceperea platformei Fivekeep, o inovatie in domeniul recrutarii, ce vine cu o viziune inedita in aceast domeniu - recrutarea virtuala si de selectie a candidatilor, realizate cat mai transparent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram