Platformă de e-commerce Itelligent

7 ianuarie 2023
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Itelligent.ro este o platformă de e-commerce care oferă servicii de creare a unui magazin online personalizat. Procesul de creare a unui magazin online prin intermediul acestei platforme este simplu și ușor de urmat.
Magazinul online a fost creat pentru a oferi oportunitatea oamenilor de a face cumparaturi comod din fata computerului, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la magazine fizice.
Procesul de creare a magazinului online a inceput prin definirea obiectivelor si a tintelor pe care dorim sa le atingem. Apoi, am ales platforma de e-commerce care ne-a oferit cele mai bune optiuni pentru a ne indeplini scopurile.
Primul pas este înregistrarea pe site-ul itelligent.ro și selectarea opțiunii cu sau fara "No Link". Utilizatorul va fi îndrumat apoi să aleagă un numele de domeniu și să completeze informațiile de contact.
Următorul pas este alegerea unei teme vizuale pentru magazinul online. Itelligent.ro pune la dispoziție o varietate de teme vizuale atractive și profesionale, care pot fi personalizate prin intermediul unui editor intuitiv. Utilizatorul poate adăuga produse, imagini și descrieri, precum și să configureze opțiunile de plată și livrare.
În ultimul pas, utilizatorul poate lansa magazinul online și poate începe să primească comenzi imediat. Itelligent.ro oferă suport și servicii de optimizare SEO pentru a ajuta magazinul online să fie găsit de către cumpărători.
Crearea unui magazin online prin intermediul itelligent.ro este o opțiune convenabilă și accesibilă pentru oricine dorește să își deschidă propria afacere online. Platforma oferă toate instrumentele necesare pentru a avea succes în lumea e-commerce-ului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram