Platește unul merge toata gașca în Lefkada

5 aprilie 2016

Europa Travel a inițiat o campanie unică pe piața românească de turism, special gândită pentru a-și răsplăti turiștii fideli! Tot ce trebuie să faci este să trimiți la [email protected] în perioada 1-7 aprilie codul 0104P, numele complet și numărul de telefon. Castigătorul va fi ales prin tragere la sorți, pe 8 aprilie, iar dacă ești tu acela trebuie să cumperi un sejur pe insula Lefkada și poți să iei cu tine în vacanță 29 de prieteni!
Premiul include 6 nopți de cazare la Hotelul Paradise Inn 3* din Lygia, cu mic dejun și transport cu autocarul, în perioada 14.05 - 22.05.
Europa Travel nu contenește să ne surprindă cu campaniile de fidelizare a turiștilor săi. În luna martie a acestui an, turoperatorul low-cost a lansat în exclusivitate Grecia Low-Cost prin Europa Travel, program prin care le oferă călătorilor români o gamă completă de destinații din vechea Eladă, pe cursele charter cu avionul sau autocarul, la prețuri imbatabile! Specializată pe vacanțe low-cost, Europa Travel și-a diversificat permanent paleta de destinații, mizând și în această vară pe Grecia, favorita publicului român. Cu cele câteva mii de camere în garanție, și-a consolidat poziția de top în ceea ce privește cursele charter cu autocarul, în prezent operând aproximativ 20 de destinații.
În momentul de față, campania Plătește unul, merge toată gașca! reprezintă senzația începutului de sezon estival. „Campania noastră a demarat pe 1 aprilie, dar nu este o păcăleală! Este o idee mai veche sugerată de un coleg din industrie care ar fi vrut să plătească unul și să meargă toți vecinii de pe stradă. Tinând cont însă că majoritatea turiștilor noștri stau la bloc, ne-am limitat la cercul lor de prieteni. Primele reacții ne-au depășit așteptările, așa că probabil vom repeta campania și cu ocazia Paștelui”, a declarat Diana Munteanu, Marketing Manager Europa Travel.
Aproximativ 30.000 de turiști călătoresc anual împreună cu Europa Travel, înțelegând că low-cost nu înseamnă standarde reduse, ci înseamnă un produs ”smart”, de tipul celui mai bun raport calitate/preț.
Detalii la call center 021-9407.

de Mădălina Isar

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram