Plase tantari plisse

4 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Acest tip de plase insecte - plase tantari plisse - reprezinta solutia moderna pentru a tine departe insectele si tantarilor. Succesul acestor plase se datoreaza dorintei clientilor de a avea produse de calitate. Un design frumos si elegant este dorit de persoanele tinere cu un stil de viata modern. Persoanele care au o locuinta construita de la zero aleg plase tantari plisse sau plasa tantari  fixe pentru a completa aspectul casei lor.

Designul modern si culorile diverse fac ca acest tip de plasse sa fie comandat in special de persoanele care locuiesc la vila. O vila cu ferestre si usi de dimensiuni foarte mari are nevoie de produse special fabricate personalizate.

Raportul pret-calitate conteaza mult atunci cand facem o alegere pentru casa noastra. Plasele impotriva tantarilor trebuie sa ofera calitate, adica sa reziste in timp sis a isi mentina starea de functionare corecta.

Plase tantari plisse – informatii

Unul din avantajele primite atunci cand alegem acest tip de plase tantari plisse este posibilitatea de a alege culoare dorita. Plase tantari plisse pot fi comandate pe culori RAL standard sau preferentiale. Alegerea este intotdeauna a clientului. Culoarea potrivita usilor si ferestrelor este o necesitate pentru o familie care tine la aspectul casei. Firma producatoare de plase trebuie sa isi inteleaga clientii.

Persoanele care doresc calitate si produse rezistente in timp au nevoie de servicii profesioniste. Alt avantaj al alegerei plaselor plisse este dimensiunea plasei. O plasa plisse poate fi produsa la inaltimea si dimensiunile cele mai mari.

Un client isi poate alege plase tantari plisse la dimensiuni pe latime si pe inaltime de pana la 6000 mm latime / 3000 mm inaltime. Acest detaliu al plaselor plisse face ca acest model sa fie solicitat frecvent de clienti.

Un pret corect pentru acest tip de plase este dictat de dimensiunile plasei, culorile alese de client si de numarul de piese comandate pentru lucrare. Investitia este una de lunga durata, asadar pretul trebuie inteles ca o investitie in confort.

Detalii despre Firma de Plase Tantari Insecte

Firma Plase Tantari Insecte lucreaza in domeniul acesta de mai bine de 10 ani. Cu o experienta larga in masurarea, construirea si montarea de plase anti tantari sau plase anti insecte, firma se bucura de respectul clientilor sai fideli.

Pentru a afla mai multe informatii despre procesul de instalare sau despre preturile firmei Plase Tantari Insecte va invitam sa contactati echipa noastra folosind datele de contact de mai jos.

Email: [email protected]

Telefon: 0761-014104

Persoana contact: George

https://plasetantariinsecte.ro

Facebook: https://www.facebook.com/plasetantariinsecte/

Plase tantari plisse

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram