Plase insecte-accesorii de exceptie, foarte apeciate pe durata sezonului cald

Echipa Repartermopan a ajuns la concluzia ca cele mai folosite plase insecte sunt cele cu balamale, fiind un sistem clasic de protectie atat pentru ferestre cat si pentru usi. Motivul principal pentru care foarte multi clienti aleg acest model este faptul ca se pot monta si demonta foarte rapid si se pot confectiona pe orice dimensiune. Sunt foarte reistente si nu prezinta nici un risc de indoire sau alta defectiune. Este un tip de plasa de protectie foarte eficienta pe care o gasiti la preturi extrem de convenabile.

De asemenea, sunt realizate din materiale de calitate care le confera rezistenta dar si un aspect impecabil si se pastreaza foarte bine in timp, chiar si in condiitii meteo nefavorabile, cand e soare sau vant puternic. Daca optati pentru acest tip de plase antiinsecte beneficiati de calitate inala a materialelor din care sunt confectionate si veti vedea ca se actioneaza cu usurinta si totodata economisesc spatiul din casa sau din birou. Avantajul suprem consta in faptul ca structura lor permite montajul pe orice fel de tamplarie, fara a suporta modificari.

Plase insecte- diferite modele care mai de care mai interesante

Indiferent daca alegeti plase insecte fixe care se monteaza direct pe geam, plase cu balamale incadrate intr-un profil de aluminiu sau plase tip rulou ce vin cu un design nou ce completeaza tamplaria moderna, toate au beneficii nenumarate. De exemplu, plasele glisante sunt cele care va ajuta sa economisiti spatiu pentru ca deschiderea nu se mai face in exterior ci de sus in jos si invers.Acestea se manevreaza usor deoarece totul functioneaza prin alunecare datorita unui sistem de role ce permite o inchidere ermetica. Se curata foarte usor praful cu ajutorul unei perii fine si se remarca printr-o perioada lunga de folosire.

Plase insecte- alese in functie de tamplarie

In alegerea acestor plase insecte nu trebuie sa tineti cont doar de modelul cel mai potrivit ci si de tamplaria aferenta, aceasta fiind un aspect foarte important. Degeaba alegeti modelul care va place cel mai mult daca nu potriveste constructiei in sine.Specialistii recomanda sa alegeti plase de protectie antiinsecte similare ca material si textura cu cea a geamurilor de termopan. Tamplaria din lemn este putin mai costisitoare dar se remarca printr-o calitate inalta dar si profilele din aluminiu sunt la mare cautare si imbunatatesc vizibil aspectul estetic al ferestrelor.

Accesati site-ul www.repartermopan.ro si veti veti vedea ca preturile variaza in functie de model si material insa toate modelele de plase disponibile reprezinta o investitie de succes. Tineti cont de toate detaliile importante pentru a avea certitudinea ca ati facut cea mai buna alegere. Acestea va ofera pe langa protectie maxima impotriva mustelor, tantarilor si albinelor si posibilitatea de a aerisi permanent incaperea respectiva, dat fiind faptul ca ochiurile plasei permit ca circuitul de aer sa se faca in mod constant.