Planuri Office 365 pentru firme de la Koding Technology

Notiunea “plan Office 365 Bussiness” cu siguranta nu este straina niciunei persoane care participa la gestionarea unei afaceri, insa poate fi dificila alegerea unui colaborator care sa presteze servicii IT si sa ofere solutii IT personalizate fiecarei firme in parte.

Koding Technology este o firma de IT care ofera consultanta IT, dar pune la dispozitia clientilor sai si planuri Office 365 pentru firme, potrivit cerintelor si necesitatilor companiei solicitante.

Koding Technology pune la dispozitia clientilor sai servicii IT complexe, de la externalizare IT la audit IT si consultanta pentru achizitionarea celor mai potrivite echipamente de IT, in functie de domeniul de activitate si posibilitatea de dezvoltare ale fiecarei companii, precum si produse IT dintre cele mai vaste, de la echipamente IT la software-uri, solutii cloud si aplicatii personalizate.
Intre cele mai solicitante solutii cloud sunt cele pentru productivitate si infrastructura. Dintre acestea, cel mai cunoscut este Office 365, un software care presupune un abonament anual pentru ca toti angajatii sa aiba acces la anumite aplicatii accesibile prin conexiunea la internet si care ajuta la cresterea productivitatii.

Pe piata sunt disponibile doua mari tipuri de Office 365: o varianta pentru acasa si una numita Office 365 Business, care are, la randul sau, mai multe versiuni. Acestea din urma se numesc planuri Office 365 Business, adaptabile diferitelor tipuri de firme.

De cele mai multe ori, companiile aleg unul dintre planurile Office 365 pentru firme pentru a facilita accesul angajatilor la aplicatiile firmei, pentru a creste productivitatea acestora si pentru a le permite sa lucreze si atunci cand sunt in deplasare.

La baza unui plan Office 365 se afla aplicatii deja cunoscute precum Word, Excel, Outlook, Skype for Business si alte asemenea instrumente ce usureaza accesul la sedinte online, precum si partajarea de documente.

Unul dintre avantaje, pe langa accesibilitatea sporita, este posibilitatea stergerii de la distanta a datelor existe pe un dispozitiv pierdut, indiferent ca este vorba despre o tableta, un laptop sau un smartphone, astfel incat securitatea companiei sa nu poata fi atacata.

Odata realizat abonamentul lunar Office 365, nu mai sunt necesare licentele fiecarui program in parte. Pretul pentru Office 365 Business depinde de numarul de angajati care va avea acces la aplicatii.

Pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru Office 365, precum si pentru orice servicii de IT sunt necesare firmei dumneavoastra, accesati site-ul oficial al companiei Koding.