Planifica ți anul cu Stattys și câștigi premii

13 ianuarie 2015

Comandă în perioada 5 - 31 ianuarie 2015 de pe site-ul Stattys și poți câștiga unul din cele 19 premii înscrise în tombola „Stattys New Year`s Resolution”.

Anul acesta pui cap la cap toate ideile, visele și dorințele tale pe 2015 într-un mod mult mai ușor, practic și creativ, alături de Stattys. Fie că vrei să faci mai mult sport, să călătorești sau să deschizi un business, nimic nu se întâmplă dacă nu îți setezi obiective clare și nu-ți construiești un plan.

Bazate pe o tehnologie inovativă, Stattys Notes sunt instrumente de comunicare, mobile, versatile și ușoare, perfecte pentru planificarea acestui an, dar și pentru prezentări, ședințe, rezolvarea unor probleme într-un mod vizual, tranining-uri și multe altele. Cu Stattys poți:

-să planifici în timp util și să devi mai vizual;
-să-ți organizezi mai bine ideile și să ai o vedere de ansamblu;
-să lucrezi oriunde pentru că stau pe orice suprafață fină (geam, perete, ușă);
-să muți biletele Stattys în orice parte vrei lăsând pereții perfect curați pentru că nu au adeziv;
-să rescrii pe aceeași suprafață de mai multe ori, economisind bani.

Premiile sunt:

-1 X Set Stattys Starter 2+2+2, care conține: 2 foi Stattys Whiteboard, 2 seturi Stattys Notes M, 2 seturi Stattys Notes S, 1 marker Faber Castell pentru whiteboard.
-3 X Stattys Whiteboard A4 - 10 foi
-5 X Stattys Notes S
-10 X Stattys Notes XS

Extragerea va avea loc luni, 2 februarie 2015, iar câștigătorii vor fi anunțați atât pe mail cât și pe pagina de facebook Stattys Romania. Pentru mai multe informații, precum și regulamentul oficial al tombolei, intră pe site, secțiunea Promoții, iar pentru orice întrebări scrie-ne la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram