Pixurile personalizate sau cum sa faci publicului o buna impresie

pintexim

Instrumentele de scris pot fi mai practice decat am crede. Ideea personalizarii nu este una noua, dar este de efect si cunoaste abordari tot mai variate. Asadar pixurile cu tot felul de printuri sunt calea accesibila, interesanta si practica de a face cunoscut un brand. Ca solutie de marketing si nu numai, pixurile personalizate au devenit tot mai cautate. Iata de ce Fabrica de Papetarie Pintexim este o recomandare.

Pintexim se aliniaza trendurilor si vine ca varianta online a unui shop de papetarie. Nu unul oarecare insa, ci care se adreseaza publicului cu o abordare mai personala, poate sa fabrice obiecte de papetarie si birotica dupa cerintele specifice ale publicului. Brand romanesc, cu traditie, Pintexim aduce calea mai facila la o gama vasta de produse de uz general – pixuri, ambalaje, accesorii de birou, hartie etc.

Instrumente de scris personalizate

Exista doua categorii ale celor interesati de astfel de produse. Pe de-o parte sunt cei care, dorind sa marcheze o reusita profesionala, prefera sa personalizeze un instrument de scris. Un pix capata astfel altfel de valente si devine o amintire, un obiect de suflet. In acest caz va conta foarte  mult aspectul, motiv pentru care sunt recomandate instrumentele de scris precum pixurile metalice. Au un impact vizual mai puternic si o nota aparte de eleganta ce te duce cu gandul la acel ceva special.

Pe de alta parte, produse de tipul  unui pix personalizat de la Pintexim pot constitui un interes pentru oricine are in vedere o promovare discreta, dar practica a unui brand. Din ratiuni practice, avem nevoie cu totii de pixuri. Odata inmanat, acest mic obiect este atent studiat. Cand acele cateva randuri insirate de-a lungul pixului ies in evidenta – cromatic vorbind – pare ca ochii curiosi se vor opri pret de cateva secunde pentru a remarca modelul. Iata deci cum un simplu gest aduce o alerta fata de un brand.

Unele companii merg si mai departe de atat si prefera sa ofere colaboratorilor sai, anual, cu anumite ocazii speciale, un set de produse. Printre cele mai utile sunt accesoriile de birou, ce isi gasesc la un moment dat importanta. Imprimarea instrumentelor de scris vine asadar ca o completare a tematicii si scopului cadoului.

Micul cadou apreciat

Daca ne gandim la varianta unui mic cadou de genul unui pix, personalizat, creativitatea nu are limite. Poate fi oricand o idee buna drept marturie la nunta sau cel putin la petrecerile tematice inainte sau dupa marele eveniment. Astfel, pot fi alese cele in tonurile de culoare ale nuntii, pot fi imprimate cu mesaje haioase sau cel putin cu data evenimentului. Posibilitatile sunt nenumarate.

In ce priveste oferta de la Fabrica de papetarie Pintexim personalizarea pixurilor poate fi realizata pentru modele diverse de instrumente de scris, fie cele din plastic, fie cele din metal. Cu o larga paleta cromatica si posibilitate de personalizare prin gravura sau serigrafie, tipul de pix poate fi ales si in functie de acest aspect. Preturile sunt rezonabile, dat fiind ca vorbim despre calitate si finete a detaliilor.

Cei interesati regasesc oferta in cadrul paginii oficiale – www.pintexim.ro.