Pilex unguent si tablete fac echipa in lupta impotriva hemoroizilor

Terapia naturista este considerata o prima alternativa in tratarea hemoroizilor, iar Pilex de la Himalaya Herbal Healthcare in mod combinat (unguent si tablete) are rezultate spectaculoase datorita mecanismului complex de actiune – antiinflamator, analgezic, antibacterian, antihistaminic, laxativ si antioxidant.

Pilex unguent este eficient in combaterea hemoroizilor interni si externi, al fisurilor anale si in tratamentul varicelor. Reduce rapid simptomele, accelereaza vindecarea si este recomandat gravidelor. Pilex tablete combate eficient si natural hemoroizii interni si externi si poate fi folosit ca adjuvant in tratarea varicelor. Administrat corect, reduce dimensiunea hemoroizilor si a varicelor, combate durerea, previne infectarea si corecteaza constipatia cronica.

Jumatate din populatia adulta cu varsta peste 50 de ani sufera de hemoroizi.
Semnele prezentei hemoroizilor sunt disconfortul, senzatia de arsura, pruritul, durerea si sangerarea. Boala afectaza deopotriva ambele sexe, dar femeile, in perioada de sarcina sau dupa nastere, sunt afectate in proportie de 90%. Pilex unguent remite rapid simptomele, accelereaza vindecarea, previne infectarea si este recomandat inclusiv gravidelor.

Principalele cauze care determina acumularea si stagnarea sangelui la nivelul vaselor anorectale sunt: cresterea presiunii abdominale in cazul sarcinii sau obezitatii, sedentarismul, constipatia, consumul de condimente iuti si alcool, dar nu in ultimul rand predispozitia genetica, intrucat tonusul scazut al venelor este, in mare parte, mostenit.

Forta plantelor in combaterea hemoroizilor
Atat Pilex unguent, cat si Pilex tablete contin Neem. Cunoscut drept “arborele minune”, acesta abunda in principii active cu rol terapeutic in toate componentele sale – frunze, scoarta, flori, radacini, seminte. Galbenelele din Pilex unguent au rol antiinflamator, analgezic si antihistaminic, dar si antibacterian si cicatrizant, astringent si hemostatic. Boraxul din compozitie este un mineral natural cu rol antibacterian, iar Yashada bhasma este Oxidul de zinc din surse naturale, ce actioneaza ca antiinflamator si cicatrizant. Tabletele mai contin si fructe de Emblica officinalis, cunoscute drept cea mai bogata sursa naturala de vitamina C si fructele de Terminalia chebula cu rol laxativ, antiinflamator si analgezic.

Mod de administrare
Pilex unguent se foloseste in aplicatii locale de 1-2 ori/zi inainte si dupa scaun, impreuna cu Pilex tablete care se adminstreaza in doza de 2 tablete de 2 ori/zi pana la remiterea simptomelor, iar apoi cate 1 tableta de 2 ori/zi ca tratament de intretinere. Pilex unguent se prezinta sub forma de tub de 30 g cu aplicator, iar Pilex tablete sub forma de flacon cu 60 de tablete.