Pietrele semiprețioase la Accent Bijuterii fascinația lumii

4 decembrie 2013

Pietrele au şi ele destinele lor.
Din timpuri străvechi oamenii s-au bucurat de frumuseţea pietrelor. Au găsit pietre viu colorate pe malurile apelor curgătoare, pe plajele mărilor, printre stâncile munţilor, sclipitoare, viu colorate sau transparente ca gheaţa. La început erau vrăjiţi doar de frumusetea lor, apoi le-au ales pe cele mai atrăgătoare şi au făcut din ele amulete, talismane să îi apere de rele şi, bineînteles, podoabe.

S-au scurs apoi mii de ani până când oamenii au înţeles că pietrele cu adevărat deosebite sunt rare şi le-au atribuit valoare. Abia după ce au învăţat arta turnării metalelor s-au născut şi bijuteriile.

Pietrele semipreţioase şi preţioase, argintul şi aurul, bijuteriilie, dorinţele pe care le-au deşteptat şi sângele vărsat pentru a le poseda s-au împlântat adânc în memoria popoarelor dăinuind până în zilele noastre prin poezie, prin proză, evocate în scrieri anume dedicate sau amintite doar în altele.
Goethe le-a iubit, le-a admirat şi le-a studiat, Oscar Wilde, Baudelaire, dar şi Alexandru Macedonski, Alexandru Odobescu, Ion Barbu, au fost vrăjiţi de puterea magică a sclipirilor luxuriante. Din basmele populare, din vechi scrieri româneşti se desprind nume de domniţe şi de prinţi cu nume nestemate: Smaranda, Bălaşa, Zamfir şi Zamfira.

Veţi putea trăi la Accent Bijuterii exaltarea dată de fascinaţia pietrelor semipreţioase, cu adevărat naturale. Cumpără-ţi o bijuterie din argint cu piatră semipreţioasă şi vei regăsi în tine clipă de clipă istoria ei şi plăcerea de a o face cunoscută tuturor, de a o purta.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram