Piese de schimb pentru jet ski-uri, snowmobile-uri, ATV-uri și motociclete

9 septembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

De-a lungul timpului, orice deținător al unei motociclete clasice sau Harley Davidson, al unui ATV, al unui jet ski sau al unui snowmobile se confruntă cu problema pieselor de schimb. Unele piese de schimb sunt foarte greu de găsit, iar bătaia de cap este mare pentru cei care le caută. În general, multe magazine dețin doar piese moto aftermarket, dar magazinul nostru deține și piese OEM. Atât piesele moto, cât și orice echipament moto vine cu un certificat care să dovedească originalitatea.

Despre motoarele de jet ski-uri

Motoarele jet ski-urilor sunt niște motoare foarte interesante. Deși puternice, acestea au o durată de viață limitată. În general, motoarele jet ski-urilor au 180 de cai putere, iar în funcție de puterea lor, viteza variază între 65 km / h și 110 km / h. Există desigur și motoare cu mai muți cai putere, sau cu mai puțini, dar media lor este undeva la 180 de cai putere.

Motoarele jet ski-urilor sunt în 2 sau în 4 timpi. În funcție de asta, variază și durata lor de viață. Astfel avem:

 • motoarele în 2 timpi – au o durată de viață între 150 și 250 de ore de funcționare
 • motoarele în 4 timpi – au o durată de viață între 300 și 500 de ore de funcționare.

Desigur, aceste ore pot varia și în funcție de cum este îngrijit motorul, dar după ce motorul se strică, acesta trebuie înlocuit. Totuși, pe lângă varianta înlocuirii care este foarte costisitoare, există și varianta de a-l repara cu ajutorul unui kit de reparație. Prețul unui astfel de kit variază între 1285 de lei și 3129 de lei, și este o variantă mult mai simplă și mai puțin costisitoare decât înlocuirea completă a motorului.

 Piese de schimb pentru snowmobile

Și motoarele snowmobile-urilor sunt ușor pretențioase, precum cele ale ski jet-urilor. Acestea trebuie bine întreținute de-a lungul timpului, astfel încât să funcționeze fără probleme. Totuși, uneori oricât de bine întreținute ar fi, apar mici probleme. Aceste probleme minore pot fi foarte rapid rezolvate cu ajutorul kit-urilor. Pe site-ul nostru vei găsi:

 • kit bielă
 • kit reparație carburator
 • kit reparație motor
 • kit garnituri
 • kit pistoane.

Moto-gear.ro deține o gamă variată de produse potrivite pentru bugetul oricui. În secțiunea de snowmobil, acestea sunt împărțite în diverse categorii și subcategorii. Categoriile principale sunt:

 • carburație
 • evacuare
 • ski-uri, direcție
 • motor
 • electrice

În cadrul fiecărei vei putea găsi și subcategoriile de produse, pentru a putea identifica mai ușor produsul dorit. Dacă întâmpini probleme în identificarea produsului căutat, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

Îngrijește-ți corespunzător ATV-ul cu piesele și accesoriile de la noi

Doar la noi găsești piese afermarket de cea mai bună calitate și piese OEM la un preț super avantajos! Profită de lichidări de stoc și de promoții speciale, pentru a cumpăra produsele la un preț cât mai mic. Dacă cauți piese pentru ATV-uri, la noi găsești următoarele categorii și subcategorii:

Anvelope și camere Transmisie Roți și jante
-       anvelope noroi zăpadă -       ambreiaj centrifufal -       planetare, axe
-       anvelope teren mixt -       componente ambreiaj -       rulmenți roată
-       anvelope sport -       curele transmisie -       jante ATV
-       anvelope dual sport -       plăci fricțiune ambreiaj -       distanțiere roți
-       camere de aer ATV   -       butuc roată

 

Cadru Electrice Genți, bagaje
-       carene -       încărcare -       genți portbagaj
-       bulbaruri -       baterii -       genți termoizolate
-       protecție motor -       electromotor -       genți aripă
-       protecție cadru -       CDI aprindere -       accesorii vânătoare
  -       bujii -       genți UTV

 

Vizitează-ne site-ul și descoperă și restul de produse!

Pe lângă produsele prezentate în acest articol, pe site-ul nostru îți poți crea un echipament moto complet, sau îți poți echipa motocicleta cu cele mai moderne accesorii. De asemenea, vei găsi accesorii vintage sau accesorii speciale pentru Harley Davidson. Așadar, cu siguranță nu vei regreta vizita de pe site-ul nostru.

Livrarea produselor se face prin curier, comanda fiind trimisă în cel mai scurt timp posibil. Alături de produsele comandate veți primi și un certificat de garanție valabil 2 ani din momentul achiziționării produsului. Vă așteptăm pe site-ul moto-gear.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram