Piatra lunii aprilie la Accent Bijuterii

23 aprilie 2015

Desi traditia ne impune Diamantul ca piatra reprezentativa pentru luna Aprilie, am decis ca luna aceasta sa conferim titlul de “piatra pretioasa a lunii aprilie” opalului, gema care ca si ADN-ul este unica pentru fiecare piatra.

Avem un motiv foarte intemeiat pentru aceasta deoarece, o data cu sosirea primaverii sarbatorim 100 de ani de la debutul exploatarii minereului de opal in Australia – supranumita Capitala Mondiala a Opalului si din aceasta cauza noi credem ca gema plina de stralucire misterioasa, celebra pentru culorile sale, este piatra perfecta pentru a fi preferata acestui anotimp.

Colecţia de opal de la Accent Bijuterii ne introduce in lumea misterioasa a acestei geme. Priviti cu atentie pietrele bratarilor din argint cu opal sau pietrele cerceilor si va puteti imagina Pamantul din Spatiu cu pete de verde si turcoaz intr-o mare de albastru.

Forma imperfecta a pietrelor se oglindeste in montura bijuteriilor, cu cercuri si trepte din argint lucios sau patinat ce se impletesc in jurul lor mentinand contururile unice.

Bijuteriile din argint cu opal pretios natural, dubletă sau tripleta, sunt o alternativa comoda si accesibila spre deosebire de bijuteriile din aur cu opal pretios, opal negru, opal de foc, variante de multe ori mai scumpe pe carat decat diamantul.

Unele dintre cele mai feminine modele de pandantive din argint cu opal sunt cele in culori de un albastru laptos din care razbat firicele de rosu, verde si galben.

Pentru ca ne dorim sa celebram frumusetea unica a opalului, apreciat si de aborigenii australieni, putem alege pentru acest sezon bijuteriile Accent care combina in mod spectaculos opalele dubleta cu diamante, perle si blue topaz.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experienței de peste 23 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci și in privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc și in magazinul de la Piața Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru va ofera și servicii de reparații bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale in funcție de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram