fbpx

Piantus Construct construieste vise

Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, firma este in masura sa realizeze diverse lucrari de specialitate la apartemente, case, vile, ori pensiuni, respectand liniile moderne si elegante, tinand cont de preferintele si exigentele clientilor.
In plus, Piantus Construct este si distribuitor autorizat al cunoscutei firme Dufa Deutek, producator de vopsele lavabile si tencuieli decorative.
Compania lucreaza doar cu echipe de profesionisti bine pregatiti in domeniu, garantand seriozitatea tuturor serviciilor oferite clientilor sai.
Gama de lucrari executate in conditii de calitate deosebita este vasta si variata, Piantus Construct executand la cerere in Craiova, dar si in alte localitati din tara constructii diverse , de la case si vile la case de vacanta, de la hoteluri la spatii industriale si spatii comerciale.
Lucrarile sunt executate atat ‘la rosu’, cat si ‘la cheie’, echipele de lucru fiind in masura sa execute toata gama de amenajari interioare, de la design la modificari diverse, de la finisaje delicate la placari cu rigips, montari tavane false, gresie, parchet, faianta, ori zugraveli.
Specialistii Piantus Construct va pot fi de mare ajutor si in domeniul amenajarilor, acestia fiind calificati atat in amenajarea curtilor interioare, cat si a gradinilor, oferindu-va terase, pavaje sau alei in gradina, executate cu gresie de exterior, pavele, piatra naturala sau dale de beton, in diverse culori, modele si dimensiuni.
La cerere, profesionistii firmei pot construi pentru dumneavoastra si ziduri de piatra cu rol de sustinere a pamantului, dar si ziduri decorative ori piscine, in functie de preferinte.
Piantus Construct este firma care stie ca reusita in afaceri este influentata in mare masura de colaboratori, motiv pentru care compania isi alege cu grija partenerii, colaborand intotdeauna cu cei mai buni arhitecti, designeri, producatori de constructii si ingineri din domeniu.
In plus, echipele de lucru acorda o atentie deosebita detaliilor si finisajelor, stiut fiind faptul ca acestea fac intotdeauna diferenta dintre o lucrare buna si una de exceptie.
Fie ca aveti nevoie doar de turnarea unei fundatii ori de placari si fatade estetice, fie ca va doriti realizarea unor case ‘la rosu’ ori ‘la cheie’, Piantus Construct este partenerul ideal de care aveti nevoie, personalul calificat al acestuia fiind in masura sa va satisfaca in cel mai scurt timp toate cerintele si dorintele in materie de constructii.
Profesionistii firmei sunt gata sa va ofere toata gama de lucrari de amenajari interioare de care aveti nevoie, de la compartimentari din zidarie sau tip rigips, la tencuieli, zugraveli ori gleturi, de la placari pentru pardoseli scari si pereti cu gresie, faianta, marmura ori granit, la montaje de caramida cu sticla tip Nevada.
In plus, se pot realiza si montaje electrice sau sanitare, montaje parchet clasic sau laminat, decoruri din rigips, metal, inox sau PAL sau montaj tamplarie exterioara.
Specialistii Piantus Construct construiesc si case ‘la cheie’ sau ‘la rosu’, atat din zidarie cat si lemn sau mixte, dar si spatii comerciale, fabrici ori diverse hale.
Materialele de constructii folosite sunt de calitate superioara, echipele Piantus Construct lucrand doar cu utilaje si echipamente de ultima generatie, ce garanteaza calitatea lucrarilor executate.
Alege profesionistul de care ai nevoie, alege calitatea si finetea executiilor !
Piantus Construct – compania care construieste pentru tine!
Contact:
Compania: Piantus Construct
Ţara: Romania
Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Campia Islaz, nr. 40
Telefon: 0351 467 379 | 0771 289 125
Fax: 0351 467 379