fbpx

Phyt s lanseaza noua colectie de creme pentru corp

Phyt’s Romania este un magazin online care se ocupa de ingrijirea corpului dumneavoastra. In acest sens, de curand a fost adusa online o noua colectie de creme pentru corp, produse cosmetice ce fac parte din categoria tratamentelor bio naturale. Daca aveti pielea sensibila si va confruntati adesea cu exolierea acesteia care produce, in mod implicit, un aspect al tenului deshidratat si lipsit de stralucire, cremele de corp de la phytsromania eprezinta solutia perfecta!

Crema de maini si crema de picioare

Mainile si picioarele sunt cele care sufera cel mai mult in ceea ce priveste activitatea factorilor de mediu asupra lor. In gama de produse cosmetice Phyt’s veti gasi crema de maini care hraneste piele in profunzime datorita extractelor din plante bio si a vitaminei E. Aceasta crema de maine este perfecta pentru anotimpul rece, mai ales ca in aceasta perioada temperaturile scazute au efecte mari asupra pielii. Crema de picioare este de fapt un tratament bio care are in vedere ajuta pielea sa isi refaca textura, lasand-o catifelata si cu un aspect placut. Uleiurile esentiale stau la baza acestui produs cosmetic bio, astfel incat puteti avea certitudinea ca veti folosi o crema de picioare calitativa cu efecte imediate!

Cum puteti comanda cremele pentru corp

Cremele pentru corp marca Phyt’s pot fi comandate online, accesand site-ul acestui magazin. Alegand produsul preferat din categoria cremelor de corp si completand formularul de comanda, veti intra rapid in posesia unui eficient tratament bio. Daca nu aveti timp pentru comanda online, aveti o a doua solutie – comanda telefonica! Veti intra in legatura cu unul dintre operatorii Phyt’s care se vor ingriji de livrarea coletului dumneavoastra prin serviciul de curierat rapid. Shoppingul online este atat de simplu, incat veti avea parte numai de avantaje! Colectia de creme de corp ramane in asteptarea celor care doresc sa beneficieze de tratamente profesionale chiar la ei acasa !