Peste 35 din vacantele de vara sunt achizitionate prin oferte promotionale

17 iunie 2015

Alin Burcea, presedinte Paralela 45 declara ca „pana la data de 1 mai a acestui an s-au vandut peste 40% din locurile pentru vacanta de vara, iar acum tendintele arata o crestere a vanzarilor ofertelor speciale. Aproximativ 35% dintre locurile de vacanta pentru vara aceasta au fost achizitionate recent, prin ofertele speciale pe care le avem. Printre cele mai accesate oferte la nivelul tarii sunt cele mai noi destinatii din portofoliul Paralela 45, si anume vacantele in Zakynthos cu plecare din Cluj, Costa Blanca atat din Cluj cat si din Bucuresti, dar si Rimini.”

Exista trei tipuri de oferte pe care le asteapta romanii. Cei mai hotarati dintre ei acceseaza ofertele de tip Early Booking, un procent mai mic asteapta pana la aparitia ofertelor Last Minute, iar un procent in crestere este al celor care cauta ofertele speciale. Pentru a beneficia de reduceri semnificative si pentru a avea siguranta unei vacante planuite pana in cel mai mic detaliu, turistii incheie cele mai multe vanzari de tipul Early Booking in luna martie.

Cu toate acestea, exista un procent de peste 40% dintre turistii romani care nu isi planifica din timp vacantele, ci apeleaza la ofertele de tipul Last Minute sau urmaresc promotiile speciale din anumite perioade. Printre cele mai cautate promotii raman in continuare cele pentru Grecia, Turcia, Cipru, Spania, Italia, Portugalia sau Franta. Destinatii precum Rodos, Corfu, Antalya, Mallorca, Sicilia si Tenerife isi pastreaza pozitia fruntasa in preferintele turistilor romani, observandu-se insa si o crestere a interesului pentru destinatii precum Rimini. Reducerile oferite in prezent pentru vacantele de vara din luna iunie sunt de pana la 15% sau 150 de euro, in functie de destinatia aleasa.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere, bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www. paralela45. ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram