Peste 30 de companii și au facut cont pe FoxSalesJobs ro în prima luna de la lansare

30 noiembrie 2016
Autor:
NOMADE Communication

Lansată doar de câteva luni, FoxSalesJobs a adunat peste 30 de companii care și-au făcut cont și au publicat un număr semnificativ de locuri de muncă, pe care le-au vizualizat cei aproximativ 1000 de vizitatori unici. Datorită acestui fapt, sute de persoane și-au creat un cont gratuit și au primit e-book-ul „20 de roluri în vânzări”. Mai mult decât atât, în jurul platformei, pe LinkedIn, s-a format o comunitate de peste 1000 de membrii în grupul Sales Jobs România care postează job-uri sau informații de interes pentru reprezentanții din vânzări sau pentru specialiștii de HR implicați în procesul de recrutare și selecție.

Încă de la lansarea pe piața din România, FoxSalesJobs dezvoltă numeroase parteneriate strategice cu reprezentanți de seamă ai domeniului vânzărilor și nu numai. Printre aceștia se numără Sales Magazine – prima revistă de vânzări din România, scrisă de vânzători pentru vânzători și Ziua Cargo, platformă dedicată industiei de logistică și transporturi.

Despre FoxSalesJobs, marca Talent Reserve, și despre obiectivele sale cu privire la piața de recrutări din România, Oxana Rusu (Owner) spune: „Crearea platformei FoxSalesJobs a fost inspirată de nevoia identificată în piața de recrutare de a răspunde unui număr tot mai mare de oameni de vânzări care își caută jobul potrivit și care întâmpină dificultăți în a-l găsi. Îi încurajăm pe cei implicați în recrutarea profesioniștilor în vânzări să publice joburi, în mod gratuit, pe platforma noastră deoarece anunțurile de angajare sunt promovate în grupurile social media pe care le gestionăm, astfel încât au un grad de vizibilitate crescut și sunt șanse mai mari de a fi văzute de candidații potriviți.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram