fbpx

Peste 30 000 de vacanţe reduse cu pâna la 50

Transport cu 1 euro

În topul reducerilor se află „Transportul cu 1 euro” pentru pachetele cu autocarul, indiferent de oraşul de plecare, cursele charter în premieră către Gran Canaria și prețurile speciale pentru Crăciun și Revelion.

Avansul pentru rezervările Early Booking vara 2017 la cea mai mare agenţie de turism din România, este de numai 25 de euro, restul sumei urmând a fi achitată cu până la 21 zile înainte de data călătoriei.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile de vară din portofoliul Christian Tour, dintre care amintim: Insula Thassos – de la 15 euro/persoană/sejur (autocar/individual); Halkidiki – de la 25 euro/ persoană/sejur (autocar/individual), Insula Zakynthos – de la 16 euro/persoană/sejur (avion/ autocar/ individual), Insula Creta – de la 199 euro/ persoană/sejur (avion), Antalya – de la 291 euro/persoană/sejur (avion), Insula Rhodos – de la 185 euro/persoană/sejur (avion) sau Insula Corfu – de la 195 euro/persoană/sejur (avion).

Taxe de aeroport gratuite

Agenţia Christian Tour îşi aşteaptă vizitatorii la Târgul de Turism cu multe alte oferte atractive: Taxe de aeroport gratuite pentru Antalya; 50% reducere la taxele de aeroport pentru destinaţiile din Spania sau extra reduceri Early Booking care cumulate pot ajunge şi la 60% din contravaloarea pachetului standard.

„O noutate a sezonului estival 2016 este lansarea în premieră pentru piaţa din România a cursei charter cu avionul către Gran Canaria, fiind disponibile pachete care pornesc de la 489 de euro de persoană. De altfel, cererile numeroase pentru destinaţii turistice din Spania, din ultimele sezoane, ne-au determinat să creştem numărul de locuri charter către Mallorca şi Tenerife, dar şi să introducem această nouă destinaţie, Gran Canaria, un mic paradis pentru tineri şi pentru iubitorii de distracţie”, declară Marius Pandel, CEO-ul Christian Tour.

Mari reduceri on-line și de Black Friday

Perioada Târgului de Turism din această toamnă coincide cu deja celebrul Black Friday. Din acest motiv, turoperatorul desfăşoara şi o amplă campanie de reduceri online. Începând cu data de 17 noiembrie, turiştii pot beneficia de oferte speciale şi reduceri atât la Târgul de Turism, cât şi în mediul online .

Vara anului 2017 vine cu noutăţi și pentru destinaţiile consacrate, precum Antalya, care s-a clasat pe primul loc în topul celor mai căutate destinaţii pentru familiile cu copii în sezonul estival 2016. Special, pentru ca cei mai mici călători să se bucure din plin de vacanţă, în cele mai bune hoteluri din Antalya şi Grecia au fost înfiinţate încă de anul acesta primele cluburi de vacanţă dedicate copiilor din România – SuriClub. Aici, cei mici vor avea parte de atenţie deosebită din partea animatorilor vorbitori de limba română şi se vor bucura de activităţi distractive şi educative în fiecare zi.

Totodată, apetitul sporit al românilor pentru vacanţele în România, a determinat cel mai mare touroperator din ţara noastră, să acorde o atenţie deosebită pachetelor touroperate pe litoralul românesc al Mării Negre, dar şi în staţiunile montane sau balneare. Astfel, ofertele Early Boking pentru vara anului 2017 ajung până la 40% reducere pentru litoral, iar cele mai ieftine pachete de sejur pleacă de la 140 lei/persoană/sejur la un hotel de 3*.

Sărbători de iarnă pentru absolut toate buzunarele

Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour vine cu oferte speciale prin programul Vacanțe cu parfum de scorţişoară. În cadrul acestui concept au fost incluse pachete foarte accesibile pentru pieţe de Crăciun în toată Europa (Viena, Praga, Cracovia, Nürnberg, Budapesta, Bruxelles sau Paris) cu tarife care pornesc de la numai 149 euro/persoana; pachete pentru perioada Crăciunului in Europa de la 159 euro/persoana, dar şi vacante de Revelion pe batranul continent care pornesc de la 255 euro/persoana. La mare căutare sunt şi vacanţele de tip WinterSun, în destinaţii exotice, calde, precum: Dubai (tarife de la 590 euro/persoana) și Emiratele Arabe Unite, Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Mauritius, Thailanda sau Maldive.

„Sunt convins că românii prezenţi la ediţia a doua a Târgului de Turism al României vor fi foarte interesaţi de ofertele Early Booking care sunt extrem de avantajoase. Ne aşteptăm ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-și putea asigura hotelul şi perioada de vacanţă dorite. De asemenea, pachetele pentru Craciun, Revelion şi pentru schi vor fi la mare căutare, fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Totodată, ne aşteptăm la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenți, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii”, precizează Marius Pandel, CEO Christian Tour

Programul „Călătorii pentru suflet”, destinat celor care își doresc să ajungă în locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală, în Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia sau Bulgaria, revine în cadrul Târgului de Turism cu reduceri substanţile pentru amatorii de programe tip pelerinaj. Astfel, programele pentru Israel vor beneficia de extra-educeri substanţiale de până la 60 euro/persoană.

Standul Christian Tour, unul dintre cele mai mari din cadrul Târgului de Turism al României, se află în Pavilionul C1, stand 10-11.

***

În 2017, Christian Tour împlinește 20 de ani

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează pe primul loc în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de aproape 20 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 31 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.