Perlele la Accent Bijuterii simbol al perfecțiunii

11 decembrie 2013

Legenda spune că perla nu e altceva decât lacrimă de scoică şi pulbere de fluture amestecate cu multă, foarte multă iubire.
Au diferite forme, dimensiuni şi culori…la fel ca oamenii şi sufletele lor.
Vă aşteptăm să le admiraţi la Târgul de Cadouri de Crăciun de la www.accentbijuterii.ro .

Perlele formate în mod natural, în urma pătrunderii întâmplătoare a unui corp străin în mantaua scoicii, sunt foarte rar găsite, de unde şi preţurile exorbitante cu care se tranzacţionează.

În secolul XX, când au fost puse bazele producţiei de tip industrial, piaţa perlelor a fost inundată de perle de cultură, mult mai ieftine decât cele "sălbatice". Cultura perlelor se bazează pe o combinaţie între intervenţia umană şi procesul natural de depunere a straturilor de sidef în jurul unui corp străin, intervenţia umană constând în introducerea în ţesuturile moi ale scoicii (manta) a acelui corp străin.
Dar oamenii nu şi-au însuşit şi lecţia oferită de scoica perliferă de a-şi înfăşura dificulţăţile într-o manieră luminoasă, adică în loc să se plângă de problemele lor şi să nu facă nimic, mai bine să lucreze şi să “secrete” o materie specială în care să-şi înfăşoare dificultăţile.
Cine va înţelege imaginea scoicii perlifere, va avea de lucru toată viaţa.

Perlele de cultură, chiar dacă sunt produse în cantităţi mari, nu sunt, totuşi, uşor de obţinut. Scoica are nevoie de ani pentru a fabrica o perlă - cu atât mai mulţi ani, cu cât perla e mai mare. Doar vreo 5% dintre perlele de cultură sunt de înaltă calitate, având sfericitatea aproape perfectă şi luciul iridescent care le fac apte de a fi utilizate în industria bijuteriilor de lux.

Perlele naturale pot fi deosebite de cele de cultură prin examinarea cu raze X. Cu cât dimensiunea unei perle naturale este mai mare, cu atât valoarea ei creşte. Perlele sunt simbolul exclusiv al perfectiunii.
Se spune că dau o speranţă şi o putere incredibilă. Atunci când ai trecut printr-o depresie sau o experienta nefastă, acestea te ajută să depăşeşti momentul. Pe lângă efectul curativ pe care îl au pe plan psihic, perlele ajută şi în boli cum ar fi cancerul sau în afecţiunile precanceroase. De asemenea, mai sunt întrebuinţate şi în bolile de stomac şi ulcere. Te ajută să dormi bine, îţi aduc puritate şi linişte interioară şi îţi aduc pacea, armonia şi înţelegerea în familie

Bijuteriile cu perlă sunt de o eleganţă absolută. Purtaţi perle în ocazii deosebite, montate în argint: coliere din argint cu perle, pandantive din argint cu perle, cercei sau inele din argint cu perle şi nu veţi fi niciodată dezamăgite de alegerea făcută.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii
Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram