fbpx

Periutele de dinti electrice

Cu mult mai eficace decat periutele de dinti manuale, mai sigure pentru dintii si gingiile dumneavoastra, periutele de dinti electrice castiga toate clasamentele in tehnicile de ingriijire buco-dentara si este recomandata cu caldura de catre specialistii nostri de pe platforma cabinetului stomatologic din sectorul  6  Dentosmile.

Periuta isi gaseste locul in baile noastre asigurandu-ne o toaleta dentara sanatoasa. De altfel, din ce in ce mai multi utilizatori sunt sedusi de puterea acesteia de inlaturare eficace a placii dentare . Gamele pe care sectorul comercial le propune  sunt tot mai vaste in ceea ce priveste acest produs, iar algerea celui mai bun model se dovedeste complicata.

Stomatologii din Grivita atesta ca periuta electrica permite penetrarea in profunzime si elimina mai bine placa dentara. Evita in acelasi timp depunerile de calcar si reduce riscurile de gingivita. Spalatul pe dinti este mai bine efectuat, caci periuta intra in toate zonele si intretine miscari circulare, periind dintii pe o durata suficienta de timp. Aceasta este adaptata si copiilor atat cat si adultilor , iar avantagele sunt multiple.

Pentru a alege cea mai buna periuta de dinti electrica trebuie sa tine cont de unele criterii :

  • Capul amovibil este elementul cel mai important, prin forma sa. Eficacitatea periutei este conditionata de miscarile rotative si circulare. Deci este mult mai facil un cap rotund si de mica dimentiune, pentru a se putea penetra in cele mai inaccessibile locuri, fara presiune.
  • Perii sintetici si supli sunt cei mai recomadati de catre echipa noastra de dentisti.
  • Marimea ar trebui sa corespunda taliei mainii pentru o mentinere ergonomica.
  • Functiunile difera de la un model la altul, peria ce mai performanta poseda tot ce trebuie pentru un brosaj si curatire perfecta (albire, polisaj, detartraj, suplete, curatirea gingiilor, masaj si curatirea limbii)
  • Autonomia este un criteriu importa daca sunteti in deplasare si nu vreti sa transportati toata baza electrica
  • Pretul difera in functie de optiunile aparatului
  • Optiuni performante (cronometru, tehnologie bluetooth, curatire 2D sau 3D, ecran fara fir)

Echipa DentoSmile asigura ca un periaj dentar cu o periuta electrica poate asigura o igiena buco-dentara ireprosabila, evitand astfel vizitele prea frecvente la cabinetele dentare. Pentru  intretinerea unui zambet frumos este esential sa achizitionati si sa folositi frecvent aceasta periuta electrica care va face sa remarcati cu siguranta diferenta in comparatie cu periajul clasic.