Pericolele izolatiei cu spuma poliuretanica - mai grave decat ai fi crezut

20 august 2020
Autor:
CASE CALDUROASE SRL

Intr-o stire aparuta la televiziunile americane, tot mai multi oameni se plang de problemele cauzate de izolarea podului sau mansardei cu spuma pulverizata. Sa aduca cu adevarat spuma efecte toxice asupra locatarilor dintr-un imobil?

Cum a inceput totul? Dupa ce au ales spuma pentru a reduce facturile la energie (in mansarda si pe pereti), peste 10 familii din SUA susțin că izolația cu spumă pulverizată folosită pentru a economisi energie le atacă locuințele cu gaze periculoase.  

Unii au fost forțați să își părăsească propriile case! Aceștia au inițiat acțiuni legale împotriva companiilor care, pretind ei, le-ar fi distrus viețile. Familiile au banuit ca izolația a eliberat gaze toxice care le-au dat simptome asemănătoare gripei - dureri de gat, tuse, nas ce curge etc. Doctorii le-au spus să plece din casă rapid. 

Totul a fost din ce în ce mai rău. Și în cele din urmă, pur și simplu au plecat 

Suspiciunile le-au fost confirmate - o companie de testare a descoperit niveluri riscante de formaldehidă și alte gaze foarte toxice. 

Aceste soluții de izolare cu spumă au fost de vina pentru otrăvirea caselor lor si punerea in pericol a tuturor celor care le trec pragul. 

Exista o alta alternativa eficienta, sigura si sanatoasa - izolatia cu celuloza

  • Aplicare fara repros

Celuloza Steico de la IzolatiiNaturale.ro este suflata sau pulverizata; astfel toate golurile sunt umplute, nu raman scurgeri de aer, stratul de izolare este compact si nu raman punti termice.

  • Rezistenta in timp

Daca la vata minerala ori bazaltica apare inevitabil tasarea (dupa 2-3 ani), la celuloza acest risc este complet inexistent. Garantat!

  • O excelenta minimizare a pierderilor

ZERO LA SUTA – acestea sunt pierderile de montaj, la celuloza… comparativ cu 10% la vata!

  • Manopera redusa la minim

Durata acestui procedeu de suflare/pompare de celuloza este de doar cateva ore! Fara mizerie, fara resturi, fara emisii periculoase in timpul montajului ori dupa.

Nu te mai gandi la caldura dogoritoare din timpul verii, de frigul ce nu te iarta iarna, de galagia de la mansarda si de facturile mari la intretinere! 

Pune acum confortul tau si al familiei tale pe primul loc, printr-o izolatie ecologica, naturala, curata si incredibil de eficienta – cere acum o oferta personalizata pentru izolare cu celuloza Steico la IzolatiiNaturale.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram