Perdele industriale pentru compania ta doar de la Eurokapu Ellady

15 decembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Cauti un furnizor de perdele industriale pentru hala ta industriala? Eurokapu Ellady iti pune la dispozitie astfel de produse pentru un plus de confort si siguranta in special in cazul companiilor. Atunci cand vine vorba despre perdele industriale, se face trimitere la niste perdele de forma unor porti rapide batante realizate din PVC sau la niste perdele care au la baza benzi tot din PVC. Daca te gandesti sa iti achizitionezi perdele industriale de la Eurokapu Ellady, vei vedea ca trecerea dintr-un spatiu intr-altul se va efectua intr-un mod cat mai usor.

Care sunt avantajele unor perdele industriale de la Eurokapu Ellady?

Aceste perdele industriale despre care ai auzit cu siguranta de atatea ori se dovedesc extrem de utile in cadrul diverselor spatii: ele ajung sa fie montate in interior cu precadere in spatii comerciale cum sunt supermarketurile si hipermarketurile, hale de productie, ateliere, fabrici, service-uri auto etc. Daca vei alege sa cumperi aceste perdele industriale de la Eurokapu Ellady, te vei bucura de produse care se caracterizeaza prin capacitati excelente de izolare fonica si termica. Totodata, montarea perdelor se poate realiza in cel mai scurt timp astfel incat tu sa te poti folosi de ele in cel mai scurt timp.

Compania Eurokapu Ellady iti ofera posibilitatea de a-ti comanda perdele industriale in functie de nevoile si preferintele tale in materie de dimensiuni. Tot aceasta firma, multumita echipei de specialisti pe care ii are la indemana, se va ocupa de montarea ca la carte a acestor perdele si vei vedea ca alegerea pe care ai facut-o este cu adevarat una inteleapta. Un alt avantaj care le priveste pe aceste perdele industriale tine de intretinerea lor: nu trebuie sa iti faci nicio grija cu privire la curatarea perdelor intrucat ele nu au nevoie de intretinere.

In materie de modele de perdele industriale furnizate de Eurokapu Ellady, se numara perdele industriale cu benzi Stripe sau de forma portilor batante. In ceea ce priveste perdele industriale cu benzi Stripe, acestea dispun de fasii PVC suprapuse si de suport metalic zincat; utilizarea lor se poate face atat pentru permiterea trecerea dintr-un spatiu intr-altul atat pentru autovehicule si utilaje cat si pentru persoane. Perdelele industriale de forma portilor batante prezinta usi flexibile care pot fi inchise de la distanta prin comanda sau poti opta pentru cele cu echipamente mecanice sau semi-automate. Aceste perdele sunt un produs de incredere pentru spatii precum camere frigorifice.

Eurokapu Ellady este distribuitorul tau de perdele industriale!

Eurokapu Ellady este o companie care se ocupa cu distribuirea de usi de garaj si de automatizari pentru usi si porti. Pe langa aceste produse, poti alege si dintr-o gama de produse specifice care cuprinde sisteme de culisare pentru porti, bariere, perdele industriale, grilaje de protectie, elemente pentru sisteme de docare etc. Aceste produse vin la pachet impreuna cu servicii de consultanta, instalare si montare oferite de catre reprezentantii firmei. Pentru solutii dintre cele mai bune, alege sa mergi pe mana celor de la Eurokapu Ellady: trebuie doar sa iei legatura cu ei prin e-mail sau prin telefon!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram