Pentru plase insecte de calitate, pentru a va putea bucura zilnic fara stresul cauzat de insecte alegeti-ne pe noi !

Compania noastra s-a stabilit ca lider in furnizarea plaselor de insecte in Romania. Recomandate ca o metoda aprobata de prevenire a bolilor, produsele noastre sunt concepute pentru a oferi protectie eficienta, nedisimulata si igienica impotriva insectelor. Compania noastra furnizeaza o gama de plase insecte pentru ferestre si usi, plasa de insecte pe rola, plase de ventilatie, plase de tantari, etc.

Compania noastra furnizeaza o gama larga de produse de combatere a daunatorilor si de excludere, care asigura o protectie eficienta impotriva insectelor, pentru a va satisface igiena si cerintele de sanatate si siguranta a mediului. Suntem comercianti specializati pe plase insecte speciale pentru ferestre si usi si furnizeam produse de prevenire a insectelor in Romania. Produsele variaza de la cele potrivite pentru utilizare in case si intreprinderi mici, la spatii comerciale si industriale. Compania de plase insecte va livra contracte la comanda pentru toate produsele noastre si va proiecta, produce si furniza specificatiile si cantitatile necesare.

Gama comerciala de plase insecte este potrivita pentru toate bucatariile comerciale si industriale, inclusiv institutiile de ingrijire, sanatate si educatie; precum si restaurante, hoteluri si intreprinderi de vanzare cu amanuntul, fabrici si medii de productie.

Compania noastra este mandra de serviciul nostru pentru clienti si de atentia personala pe care o acordam fiecarei comenzi si, ca rezultat, avem clienti multumiti peste tot in tara. Stocam o gama larga de plase si putem intalni aproape orice aplicatie care necesita compensari. Ca rezultat, avem o baza de clienti foarte diversa, inclusiv gradinari amatori, gradini nationale, horticultori, autoritati locale, institutii de invatamant, companii de ingrijire a daunatorilor si de ingradire, cluburi sportive, etc.

Toate plasele noastre sunt taiate la comanda, astfel incat sa nu aveti deseuri. Toate fabricarile noastre metalice, inclusiv taierea, impingerea, stantarea si indoirea se face in casa, permitandu-ne sa realizam orice cadru particularizat. Ne mentinem costurile de operare scazute, astfel incat sa obtineti cea mai buna valoare la cel mai bun pret.

Majoritatea comenzilor sunt expediate in termen de 2 zile, dar va vom sfatui la momentul comenzii daca acest lucru va dura mai mult. Livrarea se face prin posta de prima clasa sau prin trimiterea unor articole mai mari prin intermediul unui transportator national intr-un serviciu de livrare de o zi.

Asteptarile si satisfactia clientilor nostri sunt prioritatile noastre incontestabile. Realizam proiecte standard si personalizate, astfel incat sa putem adapta produsul la cerintele utilizatorului. Cresterea cererii pentru serviciile noastre ne motiveaza la dezvoltarea continua si ridicarea calitatii. Pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor, ne extindem constant gama noastra de produse.

Pentru a va asigura confortul si siguranta in timpul utilizarii produselor noastre, folosim tehnologii demonstrate si moderne. Materialele de cea mai buna calitate garanteaza fiabilitatea produselor noastre de-a lungul multor ani.

Asadar, pentru plase insecte de calitate, pentru a va putea bucura zilnic de liniste si pace fara stresul cauzat de insecte, pentru un mediu de viata sanatos, pentru o igiena corespunzatoare, nu ezitati sa apelati la produsele noastre exceptionale, pentru o viata lipsita de griji !