Pentru pasionatele de makeup si calitate – produsele Focallure disponibile la Pandera

Produsele de makeup sunt nu numai cele care pot crea efecte uimitoare, insa si cele care trebuie sa fie prietenoase cu tenul. Au nevoie de o buna aderenta, de rezistenta si nu in cele din urma de calitate. Toate acestea se regasesc in definitia produselor de la Focallure.

Pentru cele care inca nu stiu, gama de produse makeup Focallure se gaseste la Pandera, unic distribuitor. Magazinul online in cauza este specializat pe aceasta nisa si vine mereu cu propuneri dintre cele mai stilate. De data aceasta, la categoria de produse de makeup s-a axat pe Focallure. Si are toate motivele sa faca asta, de vreme ce acest brand este vestit pentru calitate, cat si pentru pretul perceput.

Produse Focallure de la Pandera

Cu o varietate cu care deja si-a obisnuit publicul, Pandera aduce in prim plan numeroase produse de makeup. Trusele de farduri sunt dintre cele mai cautate si apreciate produse. Cu 9, 18, 20 de culori, combinatii intre cele sidefate, mate, cele de baza si cele pastel sau chiar stridente. Unele sunt fix bazate de stralucire, exclusiv glitter.

Astfel de truse sunt ideale pentru cele care doresc sa fie practice, sa aiba mereu la indemana o trusa pentru a-si retusa aspectul si makeupul aplicat. Acestea se inchid, sunt in stil compact si avantajos si reprezinta practic o sursa de baza pentru orice pasionata.

Pentru  cele mai minutioase care doresc sa isi adauge cate un produs nou in marea lor trusa, Pandera dispune de glitter pulbere. In diverse nuante, numai bune de aplicat, acestea urmeaza un principiu clar legat de ideea de stralucire la propriu. Sunt un trend absolut si continua sa faca furori. Am putea spune ca sunt chiar un must have al anului. Pot fi combinate in fel si chip, deci o astfel de achizitie pare sa merite.

Rujurile Focallure

O alta categorie de interes este legata de rujuri. In variantele cele mai practice sunt rujurile lichide, cu pensula. Acestea sunt de asemenea disponibile la Pandera si urmeaza acelasi principiu de stralucire, la propriu. Se poate alege chiar si seturi, de cate 3 lip gloss-uri nude. Nuantele sunt diverse, de la rosu intens la bordo, unele chiar rezistente la apa.

Fondurile de ten 

Acestea nu sunt un ultim interes, mai ales ca sunt cele care creaza baza de makeup. Fondul de ten se alege dupa nuanta tenului, fiind nevoie de a avea un ton cat mai apropiat de culoarea naturala. Diverse nuante se vor gasi la Pandera, tot parte din gama Focallure.

Cu preturi foarte bune, avand in vedere raportul calitate-pret, fondurile de ten sunt dintre cele mai apreciate tipuri de produse.

Alte oferte de la Pandera – vei mai gasi de asemenea si pudre sau eyeliner, gene magnetice sau chiar si aplicator de gene. Pentru a arata impecabil machiajul trebuie aplicat complex si punctual, pe fiecare zona: ten, ochi, obraji, buze.

Pentru oferte complete si toate optiunile de produse de makeup cauta pe pandera.ro. Vei fi surprinsa de varietatea de  optiuni.