Pentru linistea si siguranta ta alege Defon

14 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Defon – nu te lasa niciodata la greu

Atunci cand iti pui viata si bunurile in mainile cuiva vrei sa ai certitudinea ca acesta va avea grija de ele. Daca alegi Defon, fii sigur ca aceasta companie nu te va lasa niciodata la greu.

Defon are o experienta de 20 de ani in domeniul pazei si protectiei si ofera solutii complete de securitate, fie ca doresti sa instalezi aceste sisteme la tine acasa, fie ca este vorba despre biroul unde lucrezi. Niciodata nu stii ce se poate intampla si cum zice si proverbul, “paza buna, trece primejdia rea”.
Societatea este autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei pentru tot ceea ce inseamna proiectare, instalare, dar si intretinere a oricarui model de sistem antiefractie.

Portofoliul bogat recomanda aceasta companie ca fiind una care isi respecta clientii si ofera numai produse si servicii de calitate. Este important ca atunci cand ai nevoie sa stii ca exista cineva pe care te poti baza. Acest cineva este chiar Defon!

Acum esti si te simti, cu adevarat, in siguranta!
O familie fericita si cu adevarat implinita este aceea care se simte in siguranta. Siguranta vine si din faptul ca iti ai traiul material asigurat, dar si din sentimentul iubirii, pe care ti-l inspira partenerul si copiii. Pentru a mentine aceasta stare a lucrurilor trebuie sa lupti pe toate planurile. Dar ce te faci cand siguranta nu mai depinde de tine, ci o alta persoana poate interveni si strica echilibrul?

In zilele noastre infractionalitatea a crescut ceva de speriat si tocmai de aceea trebuie sa iei masurile necesare pentru ca tu si familia ta sa fiti in continuare in siguranta.
Acum, exista firme precum Defon din Timisoara, care iti ofera serviciile sale. Ia legatura cu echipa si acestia te vor consilia. Alege impreuna cu ei produsele care iti sunt necesare si apoi treceti la instalare.

Defon vine la tine acasa si face toata treaba, indiferent ca alegi doar o alarma antiefractie. Este de preferat sa combini mai multe produse, precum interfonia audio-video, un sistem de supraveghere, dar si zavoare electromagnetice.

Cu toate aceste masuri de precautie, cu siguranta te vei simti mai linistit. Poate ca unele persoane vor considera deplasata sau exagerata frica ta, insa, important este cum te simti tu si ce poti face ca sa te simti si mai bine.
Pentru protectie si siguranta maxima, alege Defon!

Date de contact
Denumire firma: Defon
Adresa firma: Str. Gen. Dragalina, Nr. 9, Loc. Timisoara, Jud. Timis
Telefon firma: 0771-644.226 / 0722-473.343 / 0722-208.900
Fax firma: 0256-495.606
Adresa web: http://www.defon.ro/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram