Pentru cazare in Predeal alege Kasa Verde

Ruperea din vuietul marilor orase este de cele mai multe ori principala dorinta a noastra si de aceea consideram ca meritam sa primim din plin confortul si disponibilitatea completa a celor care ne ofera cazare Predeal, fie ca vom ramane doar peste week-end sau in vacantele de o saptamana si de ce nu chiar mai mult de 15 zile.

Asa cum este de asteptat oferta este suficient de atractiva atingand aproape toate punctele importante pe care le cautam cu totii: pretul camerei pentru o noapte, dotarile acesteia, ofertele standard care nu mai trebuie sa fie o noutate pentru niciun ofertant si anume, TV-ul LCD, internet wireless, telefon, baie proprie cu dus.

Saptamana trecuta am trecut prin statiune si la recomandarea unor prieteni pe care ii intrebasem anterior despre cazare Predeal am intrat intr-una dintre cele mai atractive locatii de la poalele Bucegilor. Am fost din prima clipa incantati de stilul aparte al constructiei si suntem siguri ca si dumneavoastra veti aprecia acest aspect. Fatada imbracata in lemn lambrisat si in special culoarea verde asortata cu maroul conturului ferestrelor si al balcoanelor face din aceasta locatie de cazare una speciala inca de la prima impresie, pentru ca se apropie si se integreaza elegant in spatiul natural care o inconjoara.

La intrare am fost intampinati de catre administratorul casei care a fost bucuros sa ne arate pensiunea si imprejurimile.

Discutand am aflat ca: „Suntem pregatiti oricand sa oferim spatiu de cazare in cele 19 camere cu capacitati diferite, utilate complet si sa aratam turistilor ca in optiunilor lor pentru cazare Predeal merita sa includa si pensiunea noastra. In acelasi timp oferim spatiul central al pensiuni ca loc pentru conferinte sau reununi extinse cu prietenii.”

Spusele administratorului au acoperire completa si chiar peste asteptari in ceea ce am vazut cu ochii nostri asa ca aceasta Pensiune Kasa Verde Predeal v-o recomandam cu toata placerea si cu siguranta ca veti avea cel putin momente de odihna si seri placute in compania gazdelor.