Pentru ca tu sa fii cea mai frumoasa: machiaj profesional de nunta

19 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

In urma cu 6 000 de ani, in Egiptul Antic, oamenii foloseau deja majoritatea produselor cosmeticale pe care le folosim si noi astazi. Acestia isi aplicau creme pentru o piele mai ferma si pentru a ascunde urmele de imbatranire, foloseau uleiuri pentru a-si hidrata pielea si foloseau o gama variata de parfumuri.
Cosmeticele erau folosite atat de femei cat si de barbati, adesea avand scopuri multiple. De exemplu, machiajul de ochi se folosea atat pentru a evidenta forma ochiului, cat si pentru a tine la distanta insectele.

Acum aproximativ 3 000 de ani i.H, in China, dar si in Grecia, oamenii aveau obiceiul de a-si albi fata si as machia obrajii in culori roz-rosiatice, pentru a sugera vitalitatea. Chinezii foloseau o pudra din orez. Grecii foloseau plumb alb, pentru acoperirea tenului, iar pentru imbujorarea obrajilor foloseau fructe de padure.

Mult mai tarziu, in Marea Britanie in anii 1 800, regina Victoria a denuntat aplicarea
machiajului, considerand-o vulgara. Aceasta a decis ca numai actorii sa foloseasca machiajul in Marea Britanie. Desi a scazut pentru o vreme popularitatea acestuia, machiajul a revenit la scurta vreme, femeile cumparandu-si pe ascuns cosmeticele menite sa le infrumuseteze infatisarea.

Dupa rascolitorii anii ’20 si ’30 din lumea modei, practica machiajului a devenit ceva obisnuit la jumatatea secolului trecut.

In prezent s-au trecut orice bariere in ceea ce priveste machiajul profesionist. Astfel, putem gasi orice tip de machiaj pentru orice eveniment pe care ni l-am putea imagina.

Bineinteles de-a lungul acestei incredibil de vechi istorii ale machiajului, oamenii au preferat folosirea acestuia cu precadere in anumite momente deosebite din viata acestora.
Si in prezent, exista anumite momente in viata noastra in care ne dorim ca machiajul nostru sa fie cu totul si cu totul deosebit. Nunta, ziua pecetluirii juramintelor de dragoste facute fata de partenerul nostru de viata, este un eveniment la care ne dorim sa aratam senzational.

De aceea Crazy Media Entertainement din Buzau ofera clientilor sai servicii complete pentru organizarea unei nunti de vis. Acestea includ servicii de make-up profesionist, efectuat de specialisti, cu o experienta considerabila in domeniu. Compania este specializata in organizarea de evenimente private, dar si publice, atat in interior, cat si in aer liber.

Un machiaj profesional de nunta este la fel de important ca si alegerea rochiei, a pantofilor sau a accesoriilor. De-altfel, toate aceste elemente trebuie sa fie in armonie, creand o imagine de ansamblu spectaculoasa si impecabila.

Crazy Media Entertainement se asigura ca miresele sa arate minunat, pentru ca acestea sa se simta frumoase si bucuroase in ziua cea mai importanta din viata lor!

Daca va doriti fotografii frumoase pe care sa le puteti arata cu mandrie nepotilor vostri peste ani si ani, va recomandam cu incredere serviciile de make-up profesionist pentru nunta puse la dispozitie de firma bacauana Crazy Media Entertainement.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram