Pentru ca imaginea ta conteaza PR ON5 se lanseaza oficial

24 octombrie 2011

24 octombrie 2011, Bucuresti – Acest anunt este recomandat celor care vor sa iasa in evidenta! Indiferent ca sunteti persoane fizice sau juridice, mesajul vostru trebuie sa ajunga la publicul tinta. NewsON5 lanseaza oficial segmentul de Relatii Publice si Comunicare, pentru ca imaginea voastra conteaza!

PR ON5 este special conceput pentru campaniile de imagine, pentru crearea unui brand, pentru impunerea unei idei si castigarea unui public tinta. Vom construi o strategie puternica, vom aborda un stil unic, totul pentru ca identitatea dumneavoastra sa fie pastrata in timp. Rezultatele optime, de lunga durata, ne recomanda pentru colaborari sustinute si serioase.

“Parteneriatele si colaborarile cu segmentul PR ON5 sunt extrem de avantajoase pentru aceste timpuri greu incercate. Avem disponibile in oferta inclusiv parteneriate in sistem barter, pentru cei interesati. Ne-am orientat catre PR si Comunicare datorita ideilor si abordarilor indraznete care ne caracterizeaza, dar intotdeauna vom tine cont de specificul si dorintele colaboratorilor nostri, orientandu-le catre cele mai bune rezultate. Sloganul nostru, PR ON5 – imaginea ta conteaza !, reprezinta un adevarat crez pentru activitatea pe care o desfasuram”, a specificat Roxana Popescu, PR Manager al segmentului PR ON5 .

Campaniile si actiunile de promovare in mass media, atat pe plan national, cat si international, prin toate resursele existente (TV, radio, presa scrisa sau mediu online), seriozitatea si profesionalismul descriu abordarea, in prima faza, pentru construirea imaginii dumneavoastra.

Gama noastra de servicii este una dintre cele mai diversificate si contine campanii de comunicare, redactare de comunicate de presa, stiri, articole si newslettere, activitati de copywriting si strategii de branding/rebranding. Mai mult, oferim un management potrivit in relatia cu presa, prin planificarea aparitiilor, stabilirea calendarului de evenimente, dar si monitorizarea presei. PR ON5 se implica in organizarea de evenimente, cum ar fi conferinte de presa, seminarii, congrese, lansari de produse, targuri si expozitii.

***
NewsON5 inseamna informatie direct de la sursa, corecta, actualizata si precisa. Structura platformei www.NewsON-5.com este accesibila si are un format interactiv, oferind un acces rapid, comod si gratuit la informatii din domenii importante, precum Cultura/Media, Sanatate si Social, campanii de interes public si evenimente remarcabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram