fbpx

Peisagistica englezeasca cu “sleepers”

Traverse cale ferata

Compania Pamirco este producatoare de traverse de lemn. Desi traversele sunt produse in special pentru calea ferata, acestea pot fi folosite in peisagistica. In limba engleza cuvantul “sleepers” este foarte popular atunci cand se discuta despre design de spatii verzi.

Sleepers sunt traversele din lemn. Acest termen devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Persoanele care consulta reviste de specialitate sau bloguri internationale de design recunosc cuvantul “sleepers”. Cand spunem sleepers ne referim la grinzi din lemn, mari si groase, pentru peisagistica in stil englezesc.

Scotia, Irlanda si Marea Britanie folosesc pentru proiectele de peisagistica piese de traverse din lemn masiv. Fie ingropati partial in pamant, fie asejati la suprafata, sleepers sunt folositi pentru a delimita spatiul in gradina.

Sleepers pentru peisagistica englezeasca

Un spatiu verde frumos departajat poate include diferite zone de plante sau flori. Curtea sau gradina sunt superb puse in evidenta de aceste elemente masive din lemn. Folosind traversele second hand ne asiguram ca refolosim lemnul masiv care nu mai este util pentru caile ferate.

Stilul englezesc de docorare a spatiilor verzi, a curtilor si a gradinolor este unul admirat in lumea intreaga. Compania Pamirco sprijina ideile de design indraznete si pune la dispozitia consumatorului roman produse de calitate.

Sleepers, traversele din lemn, sunt apreciate deoarece rezista la temperaturi extreme, la umiditate si la greutate mare.

Traversele sunt destul de rezistente pentru a fi folosite in modernizarea cailor ferate. In cazul lucrarilor de peisagistica rezistenta acestor sleepers le face sa fie alese frecvent de designeri.

Pamirco – traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

 

sleepers
TRAVERSE DE LEMN