Peeling chimic de la Mediderma

peeling chimic

Salon Illieen’s introduce serviciile de peeling chimic de la Mediderma. De doua ori pe an este recomandat un peeling chimic facial pentru a ajuta tenul sa treaca de temperaturile extreme. De asemenea, un peeling chimic facut frecvent poate imbunatati aspectul pielii fetei.

Salonul Illieen’s se bucura sa anunte adaugarea de servicii noi. Inainte de ziua indragostitilor femeile se pot bucura de un peeling chimic de la Mediderma. Pielea se transforma vizibil dupa un tratament de acest tip.

 

Tenul curat si sanatos transmite incredere de sine si este cartea noastra de vizita. La recomandarea specialistului in dermatologie, incercati un tratament de peeling chimic pentru a diminua problemele cu care se confrunta fata dumneavoastra.

Este bine de stiut ca tratamentul chimic este destul de puternic pentru a da rezultate printr-o singura sedinta. Tratamentul de peeling chimic nu trebuie repetat de mai multe ori pe parcursul unei saptamani asa cum facem in cazul tratamentelor pentru musculatura faciala.

Ce inseamna “peeling chimic”?

Un tratament de peeling chimic se refera la un serviciu cosmetic practicat in salon. In procedura de peeling chimic se produce o exfoliere a epidermei cu ajutorul unei substante chimice. Substanta chimica indeparteaza astfel celulele moarte si stimuleaza regenerarea celulara.

Tipurile de peeling chimic existente in saloanele de cosmetica si in spa-uri difera. La salonul de cosmetica si infrumusetare Illieen’s puteti alege dintre peeling chimic antioxidant, foto-aging, pentru hidratare intensa sau revitalizant. De asemenea, puteti opta pentru peeling chimic pentru tratarea acenee incipienta si  acnee papulo-pustuloasa.

peeling chimic

Procedurile de depigmentare sunt incluse tot in sectiunea de peeling chimic. Tratamentul de peeling chimic poate fi facut pe maine si gat pentru a inlatura petele colorate de pe piele. 

Despre Illieen’s – salon de cosmetica in Popesti Leordeni

Illieen’s este un salon de infrumusetare si cosmetica din Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare.

Pe langa clasicele servicii de cosmetica, Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale. Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai.

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro