Pedagogia Montessori

21 decembrie 2016

Peste tot in lume, inclusiv in Romania, tot mai multe unitati educationale aleg sa aplice metodele de predare concepute de renumitul medic italian Maria Montessori.

Aceasta a trait intre anii 1870-1952 si si-a dedicat intreaga munca in scopul educarii copiilor, prin metode lipsite de constrangere, punand accent pe abilitatile celor mici si pe nivelul fiecaruia de dezvoltare. Ea a conceput o tehnica aparte de educare, dupa ani indelungati de experienta in mediul prescolar, fiind nu doar medic, ci si un excelent pedagog.

Metodele ei eficiente au stat la baza crearii a numeroase carti, jocuri si materiale didactice, tot mai cautate si apreciate de parinti si educatori.

Libris, cea mai de incredere librarie online din tara, va ofera la ora actuala o intreaga serie de articole si materiale pentru pedagogia Montessori, la preturi foarte avantajoase, ce pornesc de la doar 7 lei.

Va oferim carti cu povesti, vocabulare, caiete speciale, jocuri Montessori, carduri si alte seturi de produse ce contribuie in mod evident la dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra, la crearea unui limbaj si a unui vocabular bogat, ajutand totodata la imbogatirea miscarilor motrice.

Printre principiile de baza ale acestei metode se afla libertatea de manifestare a copiilor,  incurajarea asumarii sarcinilor si a rezultatelor aferente.

Metodele Mariei Montessori s-au aratat eficiente si in cazul copiilor cu dizabilitati sau probleme de natura psihica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram