Pe Dresslikehell ro s a lansat noua colectie de haine originale Dsquared2

30 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Dresslikehell este magazinul online de fashion care comercializeaza haine de firma originale. Branduri precum Louboutin, Alexander McQueen, Michael Kors si Dsquared2. Brandul Dsquared2 a fost lansat in anul 1993 de catre fratii Dan si Dean, cand au lansat prima colectie de haine originale Dsquared2 pentru barbati, iar in anul 2003 au lansat o noua colectie de lenjerie pentru barbati dar si o linie vestimentara pentru femei.

De-a lungul timpului, casa de moda internationala Dsquared2 a facut istorie, hainele originale Dsquared au fost purtate de vedete internationale precum: Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera sau Justin Timberlake.

Dsquared2 este brandul producatpr de haine pentru barbati si femei. Hainele de originale comercializate de acest brand cuprind o gama diversa de produse vestimentare. Astfel, hainele originale pentru barbati sunt tricouri, camasi de barbati, pantaloni scurti, jeansi, pe cand hainele originale pentru femei contin si accesorii precum esarfele.Tricourile, jeansii, camasile dar si esarfele sunt produsele brandului Dsquared2 comercializate pe Dresslikehell.

Dresslikehell este distribuitorul oficial al brandului Dsquared2

In magazinul online Dresslikehell gasiti haine originale Dsquared2. Brandul canadian, produce si comercializeaza in magazinul online haine de firma originale atat pentru barbati cat si pentru femei.

Blugi, tricouri, pulovere de barbati, de cea mai buna calitate se gasesc in magazinul Dresslikehell. Hainele de firma Dsquared2 sunt haine de firma originale, create din materiale de calitate si cu un design unic. Daca va doriti o camasa barbateasca de calitate, in magazinul Dresslikehell veti gasi camasa cea mai buna si potrivita.

Dsquared2 a lansat noua colectie de jeansi pe Dresslikehell.ro.Creati dintr-un material de calitate, perfecti pentru a fi purtati la un outfit casual dar si la birou, jeansii Dsquared2, au o calitate buna si un pret foarte bun.

De ce sa alegeti hainele de firma Dsquared2?

Brandul Dsquared2 este un brand puternic, care s-a impus de-a lungul timpului pe piata de fashion. Hainele comercializate pe Dresslikehell sunt haine 100% originale si produse de celebru brand canadian. Alegeti hainele de firma Dsquared2 comercializate pe Dresslikehell deoarece:
• Sunt 100% originale
• Sunt create din materiale bune precum
• Sunt sub semnatura unei case de moda celebre
• Hainele acestea va pot defini si va pun in valoare
• Sunt o piesa statement in garderoba dumneavoastra

Pe Dresslikehell gasesti piesele de baza din garderoba dumneavoastra

In garderoba oricarei persoane, fie ca sunteti barbat sau femeie, piesele vestimentare de baza nu trebuie sa lipseasca. De aceea, in magazinul Dresslikehell gasiti haine de firma Dsquared2 care sunt obiecte vestimentare de baza. Camasa alba, creata pentru barbati dar si pentru femei poate fi un articol de vestimentatie foarte util in dressing. O alta piesa vestimentara de neratat sunt jeansii, creati dintr-un material fin si rezistent, jeansii Dsquared2 sunt comercializati pe Dresslikehell la preturi foarte bune.

Dresslikehell este magazinul online pe care il puteti alege cu cea mai mare incredere pentru a achizitiona haine originale Dsquared2. Comanda dumneavoastra ca ajunge la domiciliu in cel mai scurt timp. Contactati echipa Dresslikehell la numarul de telefon 0758.513.199 sau adresa de e-mail [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram