fbpx

Pe Conga ro ai cele mai avantajoase promotii la lentile de contact

Luna Decembrie vine cu noi surprize pe Conga.ro. Ti-am pregatit o serie de pachete de lentile de contact la preturi reduse. In perioada 15 -28 decembrie 2014, poti achizitiona din magazinul online de lentile de contact Conga.ro, urmatoarele pachete la pret redus :

Profita de promotia disponibila la lentilele de contact Johnson&Johnson si ai un bonus pe masura: un termos + o solutie de intretinere Avizor de 60 ml + suport pentru depozitarea lentilelor!

Lentilele tale preferate de la Dailies sunt si ele la oferta: au un pret special si sunt mai multe:

  • Comanda orice cutie Dailies Aqua Comfort Plus si primesti bonus 10 lentile + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml.
  • Comanda orice cutie Dailies Total 1 si primesti bonus 10 lentile + 10 servetele Systane Lid Wipes.

Doar in aceasta perioada, comanda ta de lentile din gama Air Optix iti aduce nu doar preturi speciale ci si lentile pentru o perioada mai lunga, astfel:

  • Comanda orice cutie de Air Optix 3 PK si primesti bonus: o lentila + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml + solutie de intretinere Opti-Free Replenish.
  • Comanda orice cutie de Air Optix 6 PK si primesti bonus: 2 lentile + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml + solutie de intretinere Opti-Free Replenish

Pentru un look ce intoarce toate privirile ti-am pregatit o super oferta si la lentilele de contact cosmetice Air Optix Colors. Fiecare comanda de Air Optix Colors iti aduce: discount + solutie de intretinere OptiFree Pure Moist de 60 ml + suport de depozitare + o oja Miss Sporty.

Achizitioneaza lentile de contact Cooper Vision pentru trei luni si noi iti oferim lentile pentru inca o luna! Profita de promotie, achizitioneaza o cutie de lentile Proclear 6 PK sau Biofinity 6 PK si primesti bonus inca doua lentile pentru a te bucura de o vedere clara mai mult timp!

In aceasta perioada comanda lentile de contact Soflens Natural Colors si primesti cadou o solutie Biotrue de 60 ml + suport de depozitare.

Profita chiar acum de promotiile lunii Decembrie!

Despre magazinul online Conga.ro

Magazinul online Conga.ro propune o gama variata de lentile de contact si solutii de intretinere de la branduri de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Pe Conga.ro vei gasi intodeauna produse originale, de calitate, la preturi avantajoase.