Pe 5 octombrie elevii din judetul Timis isi demonstreaza abilitatile in cadrul caravanei ”Profi te premiaza ”

2 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

In cadrul editiei 2011 a competitiei Profi, scolile timisorene care au fost cele mai votate de consumatorii din judet şi astfel declarate invingatoare au fost: Şcoala “Traian Vuia” Faget, Şcoala „Curtea” Faget, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Lugoj, Colegiul National „Iulia Hasdeu” Lugoj, Şcoala generala nr. 1 Jimbolia, Clubul Copiilor Jimbolia, Şcoala generala nr. 24, Şcoala cu clasele I-VIII Beregsau-Mare Com. Sacalaz, Şcoala cu clasele I-VIII „Vicentiu Babes” Timisoara, Scoala generala Izvin, Liceul Teoretic „William Shakespeare” Timisoara, Scoala generala nr.1, Liceul Teoretic „Vlad Tepes” Timisoara, Scoala nr. 22 Aries, Scoala nr. 27, Scoala nr. 2, Liceul Teoretic Buzias, Scoala generala Buzias.

“A patra oprire a caravanei din acest an ne aduce la Timisoara. Toti elevii timisoreni care doresc sa isi atraga mai multe voturi in competitia din 2012 sunt invitati sa participe la evenimentul de vineri si sa prezinte astfel motivele pentru care scoala lor merita sa fie votata in numar cat mai mare. Invitam toti sustinatorii lor sa le fie alaturi si sa urmareasca evolutia micutilor, si apoi sa-si voteze in continuare favoritii.”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food.

Evenimentul va avea loc pe o scena mobila speciala, amplasata pe aleea FC Ripensa din fata Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara, vineri 5 octombrie, incepand cu orele 14:00. Elevii timisoreni au pregatit momente speciale (muzicale, de dans, interpretare si multe altele) care sa le atraga voturile, iar publicul este invitat sa participe la intregul eveniment, pentru a-si alege favoritii, pe care sa ii sustina mai departe in competitie.

Evenimentul din aceasta saptamana de la Timisoara face parte dintr-o serie de 5, caravana “Profi te premiaza!” pornind de la Bucuresti, trecand prin Constanta si Cluj-Napoca, ajungand acum la Timisoara si incheindu-se la Iasi (7 octombrie, parcare Iulius Mall).

Scolile care participa la campania “Profi te premiaza!” in alte localitati decat cele 5 prin care trece caravana sunt invitate sa incarce mesaje de sustinere sub forma unor materiale video (un act artistic, o prezentare a scolii sau un simplu indemn la vot) pe www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php.

Toate scolile din Romania care doresc sa participe la caravana “Profi te premiaza!” pot afla mai multe detalii despre inscriere si programul evenimentului accesand sectiunea dedicata a website-ului www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php sau sunand la infoline-ul de campanie 0722. 384. 214.

Campania de responsabilitate sociala “Profi te premiaza!”, editia 2012, este desfasurata in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si propune institutiilor scolare din Romania o competitie pentru castigarea a 2016 netbook-uri si 126 videoproiectoare.

Sustinatorii pot vota in localitatile unde se afla cele 126 magazine PROFI participante la competitie, in baza bonului de casa. Pentru fiecare dintre aceste locatii exista cate un premiu I, constand in 16 netbook-uri si un modem WiFi si un premiu II, constand intr-un videoproiector, premii care vor reveni scolilor cu predare la clasele I-VIII.

Campania “Profi te premiaza!” este sustinuta de Pepsi, Caroli, Gradina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Magura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Baneasa, FrieslandCampina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminica, Bravo Girl, Avantaje.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram